Tietoa mainostajalle ›

Fredagen

Hypotetiskt scenario:

Klockan är runt nio. Du hoppar på din Jopo och cyklar till Annegatans William K. Där sitter Petski, Luggin och Magnus och luktar whiskey. Du beställer en öl. Det framkommer fort att killarna har ett stort alkoholförsprång. Du smuttar på ölen. Snubbarna fnissar åt insideskämt. Du försöker inleda en konversation om resor i Sydamerika*. Dudarna jämför magstorlekar och grad av kvarbliven solbränna. Du beställer hoppfullt en öl till. Diskussionen kommer in på vem det är mest synd om, den med blekare mage eller den som är singel. Du skrattar artigt. Killarna är snälla, men fulla. Du drar på dej din jacka, lämna ölen halvdrucken och cyklar hem till Mad Men.*händelsevis ett av dina favoritämnen.

7 kommentarer:

 1. Uj du låter som en bitter flickvän. Fast du är ju inte det. Du är lyckligt gift!

  SvaraRadera
 2. Insinuerar du att jag är en bitter fru? Att vara den nyktra typen bland tre riktigt fulla snubbar är aldrig riktigt okej.

  SvaraRadera
 3. Precis samma sak hände mig igår. När jag kom från jobbet hade de två timmars försprång. Omöjligt att inhämta. Och väldigt mycket "minns ni kräftskivan 2002". Men igår stannade jag.

  SvaraRadera
 4. Du är en starkare kvinna än jag.

  SvaraRadera
 5. Du menar hem TILL Mad men.

  SvaraRadera
 6. Äh, jag menade ju FRÅN Mad men. Nu blev det inte så roligt.

  SvaraRadera
 7. Från Mad Men var faktiskt roligt.

  SvaraRadera