Tietoa mainostajalle ›

Drömmen om kött

Jag är vegetarian. Ibland slinker det ner lite sushi* i mej, men för det mesta lever jag på produkter ur växtriket. MEN ibland drömmer jag om att gå in på MacDonalds och beställa en Big Mac med fridare, steka bacon och ägg till frukost eller ta en riktigt röd biff på krogen. Varje gång Magnus åker bort för några dagar planerar jag att pressa i mej dessa animaliska produkter, men fegar alltid till slut ur. Jag klarar bara inte av att marschera in på Maccen eller sätta tänderna i en bit ko.

Jag är en mes. En mes med en dröm.*pyret brukar säga att hon inte vill äta varelser som kan skrika och det är ju också ett sätt att kategorisera sin diet.

8 kommentarer:

 1. Är demiveggo (äter fisk och ägg) och när också en het dröm om att frossa i en läskig burgare. Men när det kommer till kritan struntar jag i det. Hese har en fantastiskt god vegemåltid, mäkken får klara sig utan min uppenbarelse. Kanske din köttnoja är graviditetsrelaterat?

  SvaraRadera
 2. Jag har faktiskt aldrig i hela mitt liv ätit på Hese. Borde kanske testa.

  Och nu får ni inte tro att allt jag upplever och känner har med graviditeten att göra. Jag är en normal Peppe trots att jag har en liten alien i min mage. okej?

  SvaraRadera
 3. Jag tror också att det är en gravidkrejving. När min vegetarianmoster väntade sin första blev hon jättesugen på köttbullar och sedan dess är hon inte veg längre.

  SvaraRadera
 4. men herregud så här har jag känt i flera år. Nu retas ni bara. fast det vore cool med en craving.

  SvaraRadera
 5. hemmahannah.apper.if10:04 em

  Är inte livet lite för kort för att köra vegesvängen om man vill äta kött?

  SvaraRadera
 6. Anonym9:27 fm

  Jag tycker: testa. Ät den godaste BigMacen du kan hitta och se vad som händer. Jag provade Köttfärssås efter många veg-år och vad det var läckert! Och som jag ångrade mig dagen efter! Hela dagen. På en toalett nära mig.

  SvaraRadera
 7. Hanna: kanske. men av etiska och ekologiska skäl håller jag mej på den vegetariska banan. dessutom gillar jag inte kött så mycket och därför är det eneklt att spela God Människa.

  Anonym: då och då tar jag en munsbit, men det blir alltid så besviken.

  SvaraRadera
 8. Ha ha fast ändå. Du rår väl inte för vad du äter när du är gravid, eller? Det kan väl vara så att den lilla Alien kräver kött/tomater/murbruk whatever o slukar allt för eget bruk? ;)

  SvaraRadera