Tietoa mainostajalle ›

Oattraktiva stunder

Exempel på en kombination av kroppsliga funktioner som gör att man känner sig oattraktiv:

Utgångspunkten är att man befinner sig i tillståndet as gravid as it gets* och skrattar sedan så mycket att det plötsligt uppstår en liten snorbubbla i ens ena näsborre.


*som om det inte var illa nog.

7 kommentarer:

 1. Pamela3:03 em

  Det där med att vara gravid har aldrig fått mig att känna mig oattraktiv trots att jag vägde megamassor och var svullen som en vattenballong (jag liksom kände hur det skvalpade där inne under huden).

  Snorbubbla, hostslem i handflatan eller uppnysta matrester platsar dock under rubriken OATTRAKTIVA STUNDER.

  SvaraRadera
 2. Du är en starkare kvinna än jag. Jag suktar varje dag efter att få klä mej i jeans igen (fortfarande inne på inga-gravidkläder-linjen) och känner mej som en noshörning.

  SvaraRadera
 3. Anonym6:50 em

  Gravida kvinnor är vackra! så är det bara! oavsett vad man själv tycker, det lyser om väntande kvinnor, brukar morsan säga!

  SvaraRadera
 4. Anonym: tack! det var fint sagt (av både dej och morsan)

  SvaraRadera
 5. I hear you sister! Det var hemskt att vara sprickfärdig, jag bara såg snygga smalkläder överallt. Att vara höggravid och skratta så man kissar på sig OCH låter som en gris hör till samma kategori som du skrev om...

  SvaraRadera
 6. Anonym2:51 fm

  nej nej nej, gravida är de vackraste!
  förresten, menar du verkligen att "eating animals" är värd att läsa... står det något nytt i den eller är det same old?

  SvaraRadera
 7. jag gillade eating animals. jag vet ju inte hur insatt du är i köttproduktionen, men Foer skriver behagligt och låter både köttproducenter och veganer komma till tals. Jag skippade dock också fisken efter att ha läst boken.

  SvaraRadera