Tietoa mainostajalle ›

Klassikern

Förresten så sade den trevliga läkaren att det är a okey för mej att börja jogga igen. Man skulle ju kunna tro att jag efter allt tjat om hur jag längtar efter att susa fram längs med Havsgatan skulle snöra på mej joggingskorna istället för att sitta inomhus och blogga med dålig hållning och wienerbröd på bordet. Men vet ni vad, jag är inte alls sugen på att springa. Det känns bara svettigt och jobbigt.

Klassikern: det man får vill man inte ha.

12 kommentarer:

 1. Låter bekant! Själv har jag velat börja gå på gym sedan februari men tyckt att det är lite väl dyrt. För någon vecka sedan ringde en person från just det gymet jag tänkt gå till och det visade sig att jag skulle få en hel massa rabatt så att det i slutändan inte skulle bli så dyrt. Gissa bara om jag fått mig ditsläpat än. Bör tilläggas att gymet ligger ETT kvarter från där jag bor. Suck.

  SvaraRadera
 2. Jo, det där med att komma igång efter en längre tids uppehåll är ju inte direkt enkelt. Man behöver något som motiverar en. Förra fredagen drog jag i egenskap av gymnastiklärare en övning för deltagarna i gatustafetten och flickornas 3x600m ett kort träningspass. Gissa om man fick angst när man märkte att de små osnutna glinen hade mage att verka vara i bättre skick än jag. Nå, mitt manliga ego fick ett litet uppsving då vi gjorde ruscher i uppförsbacke... Nå, har jag varit på joggning efter det? Nix.

  SvaraRadera
 3. Nu när du är Mamma ska du klippa håret kort, klä dig i beige och börja gå upp i vikt (2kg/månad).

  SvaraRadera
 4. Karolina: jag kunde inte förstå dej bättre.

  Daddy´O: hahaha! sade du Who's your daddy? åt ungarna efter att ha spöat dem i backruschen?

  Basse:(2kg/månad) hahaha, nu var du rolig.

  SvaraRadera
 5. daddy-O9:55 fm

  Haha... Hade nog lust att göra det jo!

  SvaraRadera
 6. Smulan10:05 fm

  Jag saknar joggingbloggen. Kom igen Pep!

  SvaraRadera
 7. herregud Smul, det var precis vad jag behövde! du peppade mej precis till att börja springa. ikväll ska det ske!

  SvaraRadera
 8. Ja, och om du joggar lite så kanske det sätter sprätt på mig också! Fast iofs så har det inte fungerat förut heller. Suck.

  SvaraRadera
 9. vi gör en pakt. hur många gånger i veckan ska vi springa? Minst tre?

  SvaraRadera
 10. MUAHAHAHAHAA! Jag behöver en dryg vecka mellan joggingturerna för att läka skavsår.

  SvaraRadera
 11. Springa som är såå skönt, på med skorna och bra musik i lurarna så går springandet lika lätt som en vårvind. Jag har äntligen kommit igång lite smått igen och det är underbart!

  SvaraRadera
 12. Malin: okej, vi börjar med en. Mags kommer att vara på inspelningar till fredag och sen är det Valborg, men en söndagsspring för att rena kroppen?

  Imsa: ja, visst är det. Före jag blev ett preggo sprang jag varje morgon. Nu har jag saligt glömt bort hur hemskt det är i början då ens kondistion är lika med noll, men den återvänder väl.

  SvaraRadera