Tietoa mainostajalle ›

Mannen i sängen

Ofta om kvällarna när jag tyst smyger in i vårt mörklagda sovrum föreställer jag mig att det ligger en främmande, galen man under täcket i vår dubbelsäng. Lika obehagligt att krypa till sängs varje gång.

Lyckligtvis har detta ännu inte hänt.

4 kommentarer:

 1. Hej Peppe! Nu kommer det en kommentar om nåt helt annat (men jag hoppas det aldrig ligger nån läskig okänd karl i din säng i framtiden heller). Jag lyssnade på er trevliga podcast förut, den om löpning och ville tipsa om denna artikel från gp i somras som jag tyckte var väldigt bra: http://www.gp.se/kulturnoje/1.688908-generation-duktig-tavlar-i-allt

  SvaraRadera
 2. Tack! Det är en sån länk som jag önskade att någon skulle länka till på Twitter, men som jag helt missat. SJukt intressant och tack för tipset!

  Och ROLIGT att nån lyssnat på vår podcast!

  SvaraRadera
 3. Du bara TROR att detta ännu inte hänt! Det är så att en främmande man som LIKNAR din man ligger och 'sover' bredvid dig medan din riktiga man avlägger rapport om dina förehavanden.....PÅ RYMDSKEPPET!!! Speciellt intressant är rapporten om eran ....HYBRID-AVKOMMA!!! Som utvecklas över förväntan....eller så int....du är inte den enda med sjuk fantasi :-D

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Ge mig inte nya idéer!

  SvaraRadera