Tietoa mainostajalle ›

Singelkvinnan

Hittills har min dag förflutit som om jag vore en singel igen. Sov med föräldramått mätt länge, såg en film i sängen, drog på mig det nödvändigaste och köpte lite morgonfärskt bröd, åt frukost absurt länge. Gick ut på stan där jag träffade Basse, tog en kaffe hos Robert de Niro på Kalevagatan, strosade runt lite på stan, hängde på Akademen, gick hem, sprang en mycket lugn runda, tog ett långt bad och tar det nu lugnt i några timmar innan Karin kommer på middag och vi går ut för att dricka lite drinkar.

Mitt liv är är så bra att det nästan synd att jag vanligtvis är gift. Alltså nästan, måste jag tillägga. Magnus, om du läser det här: Jag vill ändå inte skiljas!

9 kommentarer:

 1. Jösses, kvinna, så skönt det låter! Hälsar en annan gift en, Micaela

  SvaraRadera
 2. Uj uj uj jag blir grön av avund...

  SvaraRadera
 3. Nickby: fina stunder här på Styrmansgatan, men det ska i ärlighetens namn också bli fint att få hem dem.

  Maria: din tid kommer också! Hoppas att vi ses snart igen, förresten.

  SvaraRadera
 4. Åh njut! I dag blir det en fin kväll, skål för lördagen! Ses på onsdag :)

  SvaraRadera
 5. Usch så jag sku kunna tänka mig att vara där med er nu!

  SvaraRadera
 6. Smuli: kanske vi ses (igen!) i vimlet!

  Linn: men kom! Vi möter dig vid tåget!

  SvaraRadera
 7. Hej jag ska också dricka lite drinkar ikväll - ska vi höras om vi kunde göra det på samma ställe?

  SvaraRadera
 8. Gärna! Vi funderar på Pueblo på Eriksgatan.

  SvaraRadera
 9. Oj jag vill också dricka drinkar! Men i skräcken av att stöta* på min x-pojkvän så måste jag hålla mig långt i från stan.

  * Inte stöta som i poka alltså:)

  SvaraRadera