Tietoa mainostajalle ›

Ambivalensen

Den uppmärksamme läsaren minns kanske att jag fyndade ett par Minimarket-skor för 200 kronor under mitt senaste besök i Stockholm. Jag betalade just skomakaren 44 euro för att få nya botten på dem. Jag är osäker på om det är fasansfullt dyrt eller om det är okej eftersom jag ändå betalade så lite för skorna.


9 kommentarer:

 1. Anonym1:32 em

  om skorna är bra är det ett okej pris!

  SvaraRadera
 2. du har rätt i att det är så man ska se på saken. Ja, de är sköna och snygga.

  SvaraRadera
 3. Natalie4:14 em

  Jag tycker nog att det är lite väl dyrt, men anonym har en bra poäng där.

  SvaraRadera
 4. Ida K4:17 em

  44 euro? jag fick betala 200 kr för att byta sulorna + limma lite på mina kängor,och det var i Jakobsberg utanför sthlm... Man kanske skulle bli skomakare?

  SvaraRadera
 5. De är så snygga så att de är värda det. Och det är skor. Skor använder man mycket och därför bör man investera ordentligt i dem. *skoälskare*

  SvaraRadera
 6. I Umeå skulle det kosta något liknande, om man går till den bästa skomakaren vilket känns som en självklarhet. Ett tips i Sverige är att leta efter symbolen för Sveriges Skomakarmästarförbund. Bra hantverk kostar pengar och är värt varenda krona om man är kär i skorna och vill att de ska hålla länge.

  SvaraRadera
 7. Natalie: vill minnas att jag betalade hälften på samma ställe för samma arbete, men kanske de bara gav mig nåt slags rabatt då.

  Ida K: det känns som ett facibelt pris. blev de bra?

  Josefine: så sant! och de är av väldigt bra kvalitet. Hoppas att de håller länge.

  Malici: undrar om vi har motsvarande certifiering i Finland. och I hear you i att man ska betala för välgjort arbete

  SvaraRadera
 8. Men åh vad fina skorna är.

  SvaraRadera
 9. Ida K8:15 fm

  Japp,skorna blev bra,men jag har inte använt dem sedan dem blev klara eftersom jag inte kan gå i klackar ordentligt utan att se ut som en vinglig giraff... Lågskor åt folket!!!

  SvaraRadera