Tietoa mainostajalle ›

Snålt med länkande

Jag gjorde en mycket trevlig intervju med moderedaktören och bloggaren Aurora Pöntinen (modetema i Hbl inkommande söndag). Aurora sade en massa intressanta saker, men också att en stor skillnad mellan bloggare i dag och 2008 är att man blivit allt snålare med att länka till varandra. Många är tydligen rädda för att förlora läsare genom att skicka den vidare till potentiellt intressantare och roligare ställen. Aurora själv tyckte att det hör till god bloggsed att länka ut.

Jag har alltid resonerat att om man länkar ut till intressanta platser så kommer folk alltid att komma tillbaka, men jag kan ju ha fel.

Bloggtröjan från Acne.


7 kommentarer:

 1. Bloggtröjan är helt sjukligt fin. och det är länkande med! Måste bättra mig.

  SvaraRadera
 2. Fin bloggare och fin Acnetröja och du är fin du med!

  SvaraRadera
 3. Lurkeslurk2:00 em

  Jag tycker att det praktiska med både min egen och andras bloggar ju är just det att man kommer åt en massa intressanta länkar via dem:-) (Jag vet, jag har nog en reader också, men det är roligare såhär). Bra uppmaning: länka mera, gott folk, så att man kan surfa vidare och vidare och vidare (sa dinosaurien).

  SvaraRadera
 4. Jag är helt med dig! Vissa bloggar besöker jag lika mycket för deras länklistor som för deras egna inlägg. Och kan du nu vara snäll och länka till din egen blogg?

  SvaraRadera
 5. Jag håller med om att det länkas i mycket mindre utsträckning, och det är verkligen trist. Alla verkar inte begripa att det enbart gagnar oss alla, ju mer det länkas.

  De som aldrig länkar känns enbart snåla och fega. Och lite trista.

  (Dessutom har jag en personlig preferens om att länken ska öppnas i eget fönster, då blir jag särskilt glad.)

  SvaraRadera
 6. Lurkeslurk5:27 em

  Nästa gång du har en komma-ut-ur-bloggskåpet-dag så lovar jag att länka :-)

  Annika: hur är det med ny tabb? Godkänt?

  SvaraRadera
 7. Ny tabb är godkänt ;-).

  SvaraRadera