Tietoa mainostajalle ›

Vad jag pratar om när jag pratar om löpning

Jag springer vanligtvis runt 40 kilometer i veckan. Det är varken pyttelite eller sjukt mycket. När folk frågar om jag tränar inför lopp brukar säga att jag springer för att få vara ifred en stund. Att få lite lugn och ro.

I dag sprang jag utan musik och passade på att idka lite självrannsakan. Det slog mig att jag inte vill eller ska ställa upp i några springtävlingar eftersom jag är en sån prestationsknarkare att hela mitt liv skulle sugas in i en träningsbubbla och att jag antagligen skulle springa ihjäl mig själv eller mina knän. Och det innebär inte ens att jag nödvändigtvis skulle bli bra på det.

Orsaken till att jag sprang utan musik var för övrigt att jag lånat Magnus Urbanears som plötsligt slutade att fungera. Eller ljudet blev ojämt, knackigt och migränframkallande (inte för att jag lider av migrän, men ni fattar). Det irriterar mig väldigt mycket eftersom hörlurarna kostade drygt 50 euro och bara är nåt år gamla. Fy på er Urbanears!4 kommentarer:

 1. Jenny4:09 em

  Både mina och min pojkväns urbanears har betett sig på samma sätt som du förklarar. Han klagade, skickade dem till Canada och fick dem bytta. Men dåligt och konstigt att flera har samma problem med samma märke.

  SvaraRadera
 2. visst är det irriterande med tanke på att man tror att man köper kvalitet? Tack för tipset om att skicka tillbaka dem, det ska jag göra!

  SvaraRadera
 3. En fråga...Har du läst boken "Vad jag pratar om när jag pratar om löpning"? Det gjorde jag och blev grymt besviken... Vad tyckte du?

  SvaraRadera
 4. jepp, tror inte att jag någonsin läste slut den...

  SvaraRadera