Tietoa mainostajalle ›

Högholmen

Jag är ingen stor fan av djurparker, men efter att ha fått barn har mina principer plötsligt blivit väldigt flexibla. Sålunda cyklade vi till Högholmen, såg a bunch of djur, cyklade hem och stupade av trötthet. Alla sov och nu försöker vi göra en comeback.

Lejonbak.

Imponerat barn.

Tigger.

Björnen sover.

Nåt slags fåglar.

APA!

En annan apa.

Blue!

Ormen.

Manguster, som Magnus matat med kackerlackor i ett program.

7 kommentarer:

 1. Vitsi, vad ni är hurtiga! Blir så avis på alla som får något gjort. Själv har vi varit på väg till Högholmen i flera år nu men ännu inte lyckats. H, Slöfocken

  SvaraRadera
 2. vi var alla så slut efter expeditionen att vi slocknade. kommer nog att gå minst fem år innan vi upprepar dem här färden. dessutom tycker jag att det är ni som är så jäkla sköna som bara softar.

  SvaraRadera
 3. Ungefär som förra veckans söndag för min väninnas barn när de var och hälsade på.. :)
  De fick se hur en kyckling kom ut ur ett ägg (på riktigt, ingen film)
  Se lamm som var en vecka gamla och även krama dem. Pussa hundvalpar... :)
  Se minihästar... :)
  Allt detta här jag bor... :)
  Har själv funderat på att fara till Högholmen. Ej varit där sedan jag gick i lågstadiet.
  Skulle nog vara på tiden. Så blir nog ännu en dagsfärd dit i sommar! :)

  SvaraRadera
 4. jag har jätte stora problem med djur i bur och har länge bojkottat djurparker. Men sen var jag på en briefing här i DC var jag bor om djur och djurparker, skrev lite om det i min blogg också, och de hävdade att djuren inte lider. Att till exempel tigern är en soffpotatis i grund och botten som bara ligger stilla om den får maten serverad. Vet inte hur mycket jag tror på det. Alla gånger jag varit på högholmen så har tigern gått runt och runt i sin bur.

  SvaraRadera
 5. Jag var dit i Mars, här är lite bilder jag tog. http://tommix.nu/2012/03/hogholmen/

  SvaraRadera
 6. Yvonne: men du lever ju i en superfin djurpark! Njut av det.

  Jooles: nå så känner jag också, att tigern bara desperat går av och an i buren. usch! men Magnus sade att Högholmens främsta verksamhet är att ta hand om skadade vilda djur så jag tänkte att vårt inträde kanske gick till ett gott ändamål.

  Tommix: sjukt fina bilder!

  SvaraRadera
 7. Anonym5:42 em

  Får också jättedåligt att vara då jag ser på kattdjuren på högholmen, de påminner ju ändå så mycket om ens egna katter och man märker att åtminstone några av dem mår dåligt/är stressade. Det där eviga vankandet fram och tillbaka... Resten av djuren njuter jag av, speciellt ormarna och spindlarna, men kattdjuren har jag börjat hoppat över.
  //anna

  SvaraRadera