Tietoa mainostajalle ›

Svar!

Favoritfilm? Vad gör du åt ditt hår om morgnarna? Har ni funderat på att flytta? T.ex.till radhus. Trivs du bra med ditt nuvarande jobb? Vad drömmer du om att göra de närmaste åren? Äter du fortfarande samma frukost? Ägg, kaffe och...? Slänger du bort dina kläder eller säljer/ger du bort dem då du inte längre vill använda dem?


Roliga frågor! 


1. Jag är nuförtiden mer av en tv-seriemänniska än filmmänniska (för tillfället: Mad Men, Nurse Jackie, Community, New Girl, Game of Thrones). Kuriosa: En av Magnus favoritfilmer är kalkonen Cutthroat island.


2. Ja, men om vi flyttar blir det till en större stad. Jag är inte alls en radhus eller eget hus-person. 


3. Ja.


4. Jag drömmer om att jobba på en tidning/ett magasin, att göra tv, stå på en scen och prata, skriva en roman och återvända till Buenos Aires. och så och bor jag gärna i Stockholm.


5. Ja! Frullen består av rågbröd med ost, ett ägg, färskpressad jucie och stora mängder kaffe. Varje morgon exakt samma sak. Jag är lite autistisk på det sättet.


6. Jag ger alla mina gamla kläder till mina småsyskon.

3 kommentarer:

 1. Anonym1:27 em

  Måste tacka för det fina svar jag fick på en kommentar för ett tag sen. Det värmde. Ville bara nämna Revenge som nu gått i Sverige på TV3. Jag tycker den är jättebra. Vilket förvånade mig mycket. Snart har hela säsongen gått och den lyckas fortfarande intressera och vara spännande. //Anne

  SvaraRadera
 2. Tack! jag är faktiskt ute efter en ny serie. Och tack själv för kloka och informativa kommentarer.

  SvaraRadera
 3. Jag äääälskar New Girl! Bästa serien som går nu. Man får skratta, ta fram skämskudden och kanske t.o.m fälla en tår. Jag väntar bara på att Jess och Nick ska få ihop det.

  SvaraRadera