Tietoa mainostajalle ›

Bilar

Det är bara på sommaren som jag önskar att vi ägde en bil. Eller egentligen bara vissa sommarveckoslut. Jag anatar att man vänjer sig fort vid att vara bilburen, men hittills har vi klarat oss bra med fötter, cykel och i sällsynta fall taxi. Som tur är har vi också flera fantastiskt generösa vänner som ibland lånar ut sina bilar åt oss.

Jag vet att det här är en fråga i klass med koriander. Antingen tycker man att det är självklart att låna ut sin bil till behövande eller så tycker man att folk som ber en låna ut sin bil är helt dumma i huvudet. Köp-en-egen-för-helvete.

Min tacksamhet mot vänner med lånbar bil är i alla fall enorm.


2 kommentarer:

  1. Jag funderade faktiskt på det här med bil idag och kom fram till att min näste man skall ha egen bil. Det känns vuxet och ansvarsfullt på något vis.

    SvaraRadera
  2. Låter bra. Magnus är faktiskt den första pojkvännen (eh, äkta mannen) utan bil.

    SvaraRadera