Tietoa mainostajalle ›

Efterlysningen

Okej, vem av er har min Modemanifestet? Handen upp. Eller ännu hellre en kommentar. Hittade samma bok på bloggrummet på SGC och läste snabbt första delen. Den handlar om skillnaden mellan trender och stil.

Blev lite inspirerad att starta en shoppingfasta. Det borde inte vara så svårt, jag köper ändå väldigt sällan kläder hemma i Helsingfors. Vad säger ni, ingen klädshopping i juni? Vem är med?

Läs, läs! Mycket inspirerande och klok.7 kommentarer:

 1. erika7:54 em

  Juni funkar. Juli är helt uteslutet pga resa till USA. :)

  SvaraRadera
 2. Jag tror du planerar funnens! Du vill få alla dina läsare att stanna hemma på den första riktiga reaveckan så att du i lugn och ro kan shoppa loss (och bara armbågas med alla finskspråkiga och ryssar). Så lättlurad är inte jag! ;)

  SvaraRadera
 3. Men det är ju bara en vecka kvar av juni! Jo, det kan jag nog klara. Men kanske även juli vore en idé?

  SvaraRadera
 4. Erika: hahaha, nå håll dig från inrikesshopping i juni OCH juli?

  Anna: busted!

  Kaospatrullen: jag är med på juli! (och det som är kvar av juni)

  SvaraRadera
 5. Låter som en bra idé! Jag är med. Eller egentligen fortsätter jag. Inga nya kläder har hittat till min garderob sen... uh.. i vintras tror jag.

  SvaraRadera
 6. oh shit. det är ju jag som har den. läste den, placerade i hyllan, glömde - boklånarens största synd. hemskt ledsen att jag pantat på den i ett helt år! ska ordna så du får den asap.

  SvaraRadera
 7. Jag har shoppingfastat sedan nyår! (bara köpt två träningsplagg)
  Först trodde jag det sku bli jättesvårt, men nu känns det som en självklarhet att köpa allt på loppis. Men jag måste definitivt läsa den där boken! Tog ett citat från den till en kolumn som jag skrev om just konsumtion och kläder. (http://heidiskaos.blogspot.com/2012/06/forsta-kolumnen.html)

  Hur gick din junifasta? :)
  Jättebra initiativ förresten! Man borde köra nån större blogg-shoppingfasta kampanj nån gång :)

  SvaraRadera