Tietoa mainostajalle ›

Köpa köpa

Härom dan drack jag lite vin med Smulan. Jag nämnde ett presentkort jag fått till en underklädesbutik i stan och Smul sade att försäljarna i den affären har som uppgift att få kunderna att köpa minst tre grejer. Med det här i minnet gick jag till butiken och måste verkligen använda all min bestämdhet för att inte köpa allt som försäljaren ville pracka på mig. Obehagligt när man känner att man gjort försäljaren besviken genom att inte shoppa tillräckligt.

3 kommentarer:

  1. Vidrigt. Kan inte vara särskilt kul för dem som jobbar där heller...

    SvaraRadera
  2. verkligen! smul berättade att hennes kompis varit tvungen att säga upp sig just på grund av de här kraven .

    SvaraRadera
  3. verkligen! smul berättade att hennes kompis varit tvungen att säga upp sig just på grund av de här kraven .

    SvaraRadera