Tietoa mainostajalle ›

Samlarbild

Vi avslutar den här dagen med en samlarbild och en fråga. I fall ni skulle få ett ryck och tatuera in en text på er kropp, vad skulle det då stå där?


32 kommentarer:

 1. This too shall pass. Kanske för "gjort", men gillar tankesättet.

  SvaraRadera
 2. Curro ergo sum. Lutar dock åt att det inte kommer att hända.

  SvaraRadera
 3. Jag har ju redan en inpräntad text som jag nog tycker om trots att den hamnade där i ett relativt spontant infall! I think everybody should like everybody står det. Det är ett Andy Warhol-citat. Så ser den ut:http://ida-lina.ratata.fi/post/287656/

  SvaraRadera
 4. Life is a journey, not a destination. Jag hade det faktiskt i tankarna ett tag, men ångrade mig.

  SvaraRadera
 5. Ingen text, men siffror (för alla vet ju att siffror är mycket roligare): 42 195.

  SvaraRadera
 6. Absolut ingenting annat än sonens namn. Blev nästan lite ivrig när jag var i Thailand i vintras, för svågern gjorde så snygga tatueringar där.

  SvaraRadera
 7. Hanna: samma här. Gillar.

  Johanna: varför inte? för att det är så evigt kanske? eller fult?

  André: det är du.

  IdaLina: jag gillar den som fan. både utseendet och texten.

  Christina: fin text.

  Jill: SÅKLART!

  Fröken Nytta: Maggan har också (bland annat) Vidars namn. Och så gjorde han tre gröna sjöstjärnor i Bangkok i vintras. Det är för övrigt han som funderar på tatueringen med text.

  SvaraRadera
 8. Endast ett ord: Serendipity

  SvaraRadera
 9. Jag har redan en tatuerad text. Det står fot på min fot.

  SvaraRadera
 10. Jag har alltid tänkt att det vore sjukt kul att ha en tatuering där det står: Tatuering.

  Alternativt bara siffran 42.

  Sedan är det ju det där gamla vanliga med små meddelanden till sig själv där man påminner sig om att vara stark, fånga dagen, att det går över, att det blir bättre och what have you. Lite note to self style sådär.

  Fast jag ha en fråga tillbaka: Ponera att man tatuerar in en text, ponera att man löööööves texten. Ponera att någon kommenterar tatueringen nedsättande. Hur hanterar man det, är det som tatuerat sig så benhårt säkra i sitt val av motiv att man aldrig ruckas i sin övertygelse om att det är fint oavsett omgivningens kommentarer/blickar?

  mvh
  Sugen på tatuera mig men är rädd för att ångra motivet

  SvaraRadera
 11. Matilda8:56 fm

  RockPaperScissorLizardSpock: jag började fundera på en tatuering när jag var sisådär en 17 år, men var fruktansvärt rädd för att ångra mig. det var ingen stor tatuering, ett hjärta på handleden, så jag ritade dit den ibland när jag ville ha den. och sen lät jag den försvinna, så gick det några veckor och jag ritade dit den igen. sen för ett år sen ungefär, så gav jag mig tatueringen i 23årspresent och jag ångrar mig INTE. och jag tror (och många har sagt det till mig) att man ångrar inte en tatuering man är säker på att man vill ha. mamma gjorde en asful fjäril på höften när hon fyllde trettio och nu tycker hon den är ful, men hon ångrar den inte och hon vill inte ta bort den- hon gillade den ju då liksom. fast om du funderar på att göra hela armen eller hela ryggen eller nått sånt jättestort, så kanske de tör en annan grej.

  SvaraRadera
 12. Istället för att tatuera in random barns, pojkv/flickväns namn eller aforism tänker jag tatuera in mitt eget namn. Jag är ju i alla fall fo' life.
  Eller ja, det ska naturligtvis stå "the ideal catariina".

  SvaraRadera
 13. Jag skulle skriva "kan du läsa det här är du för nära" i urringningen.

  Annars tycker jag förslaget om "42" är lysande.

  SvaraRadera
 14. Tove: check! Har du det redan?

  Karin: hahahaha!! mycket bra.

  Crunches not cookies: snyggt.

  Rock: jag antar att folk alltid kommer att ha sina åsikter om en och att man bara måste skita i dem. fredrik Wikingsson sade i Värvet att när folk talar om en så är det pjäser på en spelplan de talar om, inte den riktiga människan. Och så försöker jag tänka. Det som jag vil och tycker om angår ändå inte någon annan.

  Matilda: jag tror som du, att man börjar se tatueringen som en del av sig och gillar den oavsett.

  Catzo: fast det skulle vara jättekonstigt om Magnus hade The Ideal Catariina skrivet på bröstet.

  Charlotte: hehehe, objects that you see in the mirror may appear closer than they are.

  SvaraRadera
 15. Inte "Trust No One" med katthöga bokstäver i svanken i alla fall. Blev lite problem att förklara den, när min vän specialpedagogen tog med särskolebarnen på badutflykt.

  SvaraRadera
 16. jag skulle skriva, på foten, "minnekäynkin maailmassa". men jag känner inget behov av att gadda mig, så det förblir ogjort!

  SvaraRadera
 17. på min skulle det stå "made in Finland" o skulle vara gjord i onyktert tillstånd utomlands

  SvaraRadera
 18. Jag har redan min tatuering färdigt planerad och ritad. Artisten sitter och pantar på den i L.A. Jag ska belöna mig själv med den efter min flytt. Motivet förblir hemligt än så länge. Men den kommer att bli såååå nice!

  SvaraRadera
 19. Alis volat propriis (Hon flyger med egna vingar) ska det stå på min tatuering i nacken. Inte har jag ju bara övervägt att ta den nu i ungefär tre år... :)

  SvaraRadera
 20. Anonym6:47 em

  Jag har funderat på att tatuera Sumus quod sumus (vi är de vi är) och/eller Våga... Båda texterna representerar både olika livssituationer, möten i livet, påminnelser om vad som är viktigt för mig- att minnas att vi alla är olika, att vi alla är de vi är och att man måste våga göra saker och ta chanser i livet om man vill komma frammåt.
  Men det är bara jag...

  SvaraRadera
 21. Anonym9:38 em

  This too shall pass.. lär vara den mest vanliga texten som tatueras, kanskle just för att den är en av de få absoluta sanningarna...Puss o Kram

  SvaraRadera
 22. Matilde2:44 em

  Defy/ Defy Life som i defying gravity :) skulle vara coolare om bokstäverna också är av olika sorts typsnitt.

  SvaraRadera
 23. Har redan två, en på benet och en på armen, gillar den på benet extra mkt "Må du leva, växa, blomstra och alltid vara glad". fast på latin då. Men nu funderar jag på att tatuera malaysiska kau ilhamku på kroppen, betyder u're my inspiration. Fint! Ska du eller Magnus göra?

  SvaraRadera
 24. Det är Maggan som ska ha ytterligare en. Jag nöjer mig med den jag har.

  SvaraRadera
 25. "I brought hummus." Och så en bild på en såndän stor växtätande dinosaurie med pratbubbla. Har sett en sån tatuering en gång och tyckte det var den finaste tatuering jag nånsin sett!

  SvaraRadera
 26. http://25.media.tumblr.com/tumblr_lkuw26EQQF1qbnvgko1_1280.jpg För att precisera, så DEN DÄR dinosaurien med text.

  SvaraRadera
 27. Lotta: hahaha! FINASTE och ROLIGASTE!

  SvaraRadera
 28. Katja9:56 fm

  Varje moln har en silverkant.

  SvaraRadera