Tietoa mainostajalle ›

Se döden i vitögat

Höll på att bli uppäten av en av de där stora arga gässen nere vid Ursula när jag joggade lite för nära dess fluffiga lilla unge. Mitt liv passerade i ultrarapid framför mina ögon när fågelhelvetet kom rusande emot mig med öppet gap, huggtänder och avgrundsvrål. Har aldrig sprungit lika fort.

En grupp japaner hade dessutom den dåliga smaken att skratta åt min nära döden-upplevelse.

9 kommentarer:

 1. Ja de är hemska! HEMSKA (gässen, inte japanerna)
  Du + V susade förbi oss idag utanför vårt hus. Jag var den svettiga typen som bar på den sura flickan som inga skor hade. Du + V var de coola typerna med den snygga hjälmen. Hejhej såhär efteråt, jag hade inte riktigt tid att hälsa p.g.a den sura flickan.

  SvaraRadera
 2. Var så säker på att du dessutom nu finns förevigad i japanernas fotoalbum.

  Stackarn.

  SvaraRadera
 3. Johnny9:02 em

  Du borde ha ninjadropkickat gåsfan. De är flygande, skitande råttor som borde rensas bort.

  SvaraRadera
 4. Jag hade samma upplevelse ett par år sen. Cyklade längs en väg vid en liten å, o där tykte familjen gås att di sku tassa... Mamma Gås tyckte int om mig alls, för hon skrämde mig rejält me att fösöka hugga mig... Uäk!

  SvaraRadera
 5. Jag gillar inte heller fåglar. Obehagliga typer som har onda röda ögon, iaf måsarna som attackerar glassen. Bläh!

  SvaraRadera
 6. monica4:56 fm

  ÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ alltså huj vad hemskt!

  SvaraRadera
 7. Henna2:09 em

  De är äckliga! Nästa gång, om det mot förmodan sker, lyft upp händerna som om du vore en fågel. Fåglar är rädda för större fåglar. Fast det kan hända att det inte funkar på sådana där cityfåglar.

  SvaraRadera
 8. Mia: HEJ! Du borde ha stoppat oss, skulle ha varit roligt att ses.

  Sonja: hahaha! Hoppas att de filmade lite också för underhållningen skull.

  Johnny: fram tills nu har all min träning motiverats av att en dag få ninjakicka eländena. Snart är jag där. Snart.

  Kairi: de är helt livsfarliga! Jag ska byta ut fantasin om zombieattacken mot en gåsattack.

  Titti: ja, måsarna har ju skolat oss till att endast ät glass inomhus.

  Monica: sannerligen obehagligt.

  SvaraRadera
 9. Henna: och om inte annat så blir det jäkligt bra material för japanerna.

  SvaraRadera