Tietoa mainostajalle ›

Sommarplaner

Ni då?
9 kommentarer:

 1. Hyvää juhannustta toivottaa täältä Noormarkusta www.ttvehkalahti.blogspot.com

  SvaraRadera
 2. vi ska bara slappa och njuta av sommaren. Med sol, bad och glass, är det en plan?

  Tack för boktipsen tidigare förresten. Hungerspelen hade jag redan läst och den gillade jag, men de andra två får bli sommarläsning.

  SvaraRadera
 3. Överleva? Nå nej, jag skall njuta av solen, äta ngt gott, satsa på att känna mig glad, åka till Tammerfors för att hälsa på min bror och samtidigt ta en besök till nöjesparken, hoppa i en luftballong och njuta av en ny upplevelse, krama fina männisor och ringa mina vänner/familj lite oftare + bjuda lite mer av mig själv.

  Hoppas ni har en fin sommar!

  SvaraRadera
 4. Teuvo: tack, ha en riktigt fin midsommar du med!


  Marica: det låter som en fantastisk plan!

  Wonderland: you got me at LUFTBALLONG!

  SvaraRadera
 5. Jag ska åka till huset på Österlen och laga mat, läsa, springa, umgås och gå på loppis. Inte just mer.

  SvaraRadera
 6. Några besök till Finland innan den riktiga semestern i augusti. Då blir det en vecka Juan-les-Pins, en vecka Finland och en vecka Nerja! Älskar förresten bilden på dig och den glada nakenfisen :)

  SvaraRadera
 7. Stämningsfulla sommarbilder! Jag ska hålla till i kappsäcken och åka mellan Vasa, Ristiina, Esbo och Gustavs. Samma visa varje sommar.

  SvaraRadera
 8. Cruella: låter underbart och wunderschön.

  Kiri: inte illa alls. Jag diggar cokså nakenfisen.

  Fröken Nytta: intensivt, men antagligen också ett lyckat koncept.

  SvaraRadera
 9. Anonym9:48 fm

  Jobba och ta det lugnt om vartannat och så kanske slipa och måla en dörr, grilla, fixa en regntunna, plocka jordgubbar och hallon från kökslandet, dra upp en och annan morot där också, simma i havet, paddla kajak, och kanske försöker jag lära min man att segla.
  Och göra Berlin osäkert igen, ja det ska jag göra.
  /Emm

  SvaraRadera