Tietoa mainostajalle ›

Stockholm, jag är så kär i dig

Det här kommer att vara ett åh, jag är så glad-inlägg så om ni är ute efter hjärta och smärta måste ni ignorera följande text och surfa vidare till en anna blogg (kanske Vanessa Paradis eller Johnny Depps?).

Vi inledde resan med att bli bjudna på frukost på resan i Servisairloungen på Helsingfors-Vanda. Mycket trevligt och lugn och skönt. Sedan drog vi till Stockholm, checkade in på Scandic Grand Central, drack kaffe med Linnéa, köpte ett plagg, hängde på stan, åt middag på Söder, drog ut i natten med Martin, kom tillbaka till hotellet när solen sken, sov en stund, missade nästan frukosten, bakis, ut på stan, köpte tidningar, Flippin Burgers öppnade först 17, tillbaka till hotellet, suktade efter en chokladmilkshake, trots att det inte fanns på menyn gjorde köket en på basen av en brownie (och BJÖD på den), tog tunnelbanan ut till Silja, fick en gigantisk hytt med egen BASTU, satt i basen mest hela tiden, sov och när vi kom iland möttes vi av tre män i röd-vitrandiga skjortor.

Loungen Servisair levererade frukost.

I Stockholm drack vi kaffe på en takterass.

Tog en tupplur på hotellet.Duschade7BADADE och tog det lugnt.

Klädde oss fina.

Gav oss ut i natten.

Åkte taxi hit och dit.


Mådde lite illa följande dag.
Men bara lite.
Sonja blev glad över milkshaken.
BASTU I HYTTEN på färjan hem! Det var det enda vi talade om.
Mottagningskommitté i Helsingfors.

8 kommentarer:

 1. Alltså, jag tycker ju att Stockholm är vackert och fint, men jag har aldrig trivts där. Jag tycker att (men säg inte till nån) att hela staden är fylld av (sch!) mallgrodor.
  Sorry.

  SvaraRadera
 2. Anonym5:51 em

  Sara: Hahaha... Fast de är inte där just nu! Vi har dem ute i bushen hos oss i dalarna där de klagar på utbudet i närbutiken och myggen! Älskar vår vackra huvudstad men njuter lika mycket när tåget åter styr norröver. Bor i en by där statusjakten är obefintlig och GUUUUD så skönt det är! Enough is enough! Peppe skulle bara säga att jag är glad att du trivs här! //Anne

  SvaraRadera
 3. Låter underart men välkomstkommittén tar nog priset! Rodde de hem er i varsin gondol?

  SvaraRadera
 4. Sara och Anne: jag antar att Stockholm är lite av min hemliga älskare som alltid är ny och fräsch och spännande och doftar gott. Vet inte om vi skulle kunna leva tillsammans. Eller vi skulle garanterat bli irriterade på varandras manér och vanor. Men eftersom vi inte ses så ofta hålls min förälskelse uppe. Kram och glad midsommar!

  Eva: HUR VISSTE DU DET? (bastu på gondolen). Midsommarkramar

  SvaraRadera
 5. Anne: Oh, hoppas de âker tillbaka till den kungliga hufvudstaden lagom till min dala-semester! Och Peppe, aha, förälskelsefasen. *nickar erfaret*

  SvaraRadera
 6. Äh, jag är en gammal lantis som bott i Stockholm i 25 år, gillar starkt! Mallgrodor och hopplösingar finns överallt, inte bara här, men varför ska man frottera sig med dem? Man bor in sig och omger sig med sånt man gillar och struntar i resten:)

  SvaraRadera
 7. Sara: du vet.

  Cruella: word to the mother!

  SvaraRadera
 8. Och du bastade med handduk på! Som i en amerikansk film!

  SvaraRadera