Tietoa mainostajalle ›

Vad jag tänkt på i dag

Jag har tydligen inte så mycket att säga de här ljusa junikvällarna. Men här kommer en kort lista på vad jag tänkt/pratat om i dag.

-Att det är fint med människor man verkligen diskuterar med istället för folk man sitter och jämför upplevelser med.
- Jolin sade: Tänk om internet småningom delas upp i en elitistisk överklass och en kvällstidnings arbetarklass.
- Jag höll min egen överenskommelse och hjälpte två britter på Bulevarden att hitta till Salutorget. De blev jätteglada.
- Att det inte fanns en enda kvinna på sportsidorna i dagens tidning. Inte chockerande, snarare trött konstaterande.
– Att inte sitta med ryggen mot dörren och arbeta. Då kan det smyga in en kollega och skrämma vettet ur mig.

6 kommentarer:

 1. Tubbs9:56 em

  Ajo, jag är med på turistjuttun. Brukar göra det runt året. Även om när jag frågade om två kvinnor behövde hjälp så såg de mest rädda ut. Jag måste jobba lite med min yttre strålning.

  SvaraRadera
 2. Oj, det där om internets uppdelning lät jätteintressant. Du kan väl berätta vad ni kom fram till?

  Jag har förövrigt konstaterat att jag nog ser hemskt vänlig (och finsk) ut, för det kommer alltid fram små finska tanter i matbutiken och vill ha hjälp med att hitta osten/äggen/senaste Apu!

  SvaraRadera
 3. Tubbs: typiskt dig att vara så snäll. Och keep din hårda och tuffa image, den gör att jag känner mig tryggare här i Rödbergen.

  Hanna: jag ska samla mina tankar och komma med ett inlägg. Diskussionen började med att Jolin funderade på om folk alls läser böcker nu för tiden och sedan började vi tala om olika sött att läsa.

  Och fint att du har en så snäll aura. Var stolt över den!

  SvaraRadera
 4. Anonym3:19 fm

  Intressanta grejer. Är du förresten sportintresserad? Du skriver ofta om sportsidorna, men aldrig om någon specifik gren. Följer själv fotboll och slalom. Älskar bloggen!

  SvaraRadera
 5. Anonym8:16 fm

  Hej,
  Jag håller absolut med dig. Jämställt ska det vara!

  Men varför rapportera om t.ex. damfotboll i samma mängd som herrarnas? Då herrarnas är betydligt mer utvecklat. Det är mer fysiskt, taktiskt, tekniskt och snabbare.

  Sport är: "Citius, Altius, Fortius."

  Pressen är tvungen att skriva om lokala förmågor eller absoluta toppen.

  Jag inser redan nu att jag inte har en modern synvinkel i detta och måste ha fel mångas ögon så förklara gärna varför mitt sätt att tänka är fel.

  - Jan

  SvaraRadera
 6. Anonym: nja, när jag bodde i Argentina följde jag aktivt med fotboll, men nu för tiden är jag bara en sur feminist som granskar jämställdheten på sportsidorna.

  Jan: vad roligt att du kommer med din synpunkt! Och på ett så trevligt sätt! Jag tänker så här: Om den sport som kvinnor utför skulle få lika mycket press så skulle det antagligen finns lika mycket pengar i den som i den s.k. manliga sporten och då skulle den kunna utvecklas om bli lika proffsig.

  SvaraRadera