Tietoa mainostajalle ›
Samarbete

För rakhåriga och -ryggade personer

13 april 2016

 

Detta är ett samarbete mellan Livet & LA, Prego och Suomen Blogimedia

En längtar ju alltid efter det en inte har och i mitt fall har denna längtan tagit sig i uttryck av lockigt hår. Jag har ju spikrakt hår till vardags, men känner ofta att det vore fint med lite vågor på huvudet. Jag fick en locktång av märket Prego Beauty att testa och efter några försök blev det faktiskt ganska bra. Hemligheten är att hålla locktången lodrät, att placera den nära huvudet (men inte för nära så du bränner dig), trycka på knappen och låta locktången göra sitt. Var så goda för video. Maggan gästspelar som besserwisser.


Locktången Prego from peppe öhman on Vimeo.

 

Locktången kostar bara 39, 95 € och finns att köpa bland annat här.

Bli reseledare
Goda nyheter från er yogi!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Ennet 14 april 2016 at 08:03

  Det var nog den mest sympatiska locktångsvideo jag sett!😊

  • Reply Peppe Öhman 14 april 2016 at 08:57

   Haha, tack! Är inget proffs precis, men lyckligtvis var tången det.

  • Reply hanna 15 april 2016 at 11:37

   Håller med! Mycket, mycket sympatisk! Får dock lite skräckvibbar och tänker på min brors fru som lyckades trassla in en locktång så mycket i håret att min bror fick rycka ut med sax och klippa loss den (skräcken, tur hon har massor av hår). Men den här är säkert säkrare!
   /hon som är född självlockig och enligt principen ”gräset är alltid grönare…” har plattat sedan plattångens tillkomst

   • Reply Peppe Öhman 15 april 2016 at 11:47

    jamen visst är det så typiskt att man alltid avundas det man inte har. Jag var med om samma locktångskatastrof som din brorsfru, men detta var under gymnasietiden och locktången var taggig. Livrädd för taggiga locktångar sedan dess.

 • Reply Jooles 14 april 2016 at 23:13

  Hihi fin video. Men en fråga speciellt med tanke på rubriken, jag antar att samarbetet inte är med Kärkkäinen men hur ställer du dig till att du länkar till dem? Har alltså inget emot bloggsamarbeten på bloggen men Kärkkäinen rimmar illa med min värdegrund.

  • Reply Peppe Öhman 15 april 2016 at 06:53

   Nu har jag tydligen bott utomlands för länge. Vad är det med Kärkkäinen som är skumt? Får alla mina samarbeten genom Suomen blogimedia och har åtminstone hittills litat på att de har gott omdöme. (sen länkar jag bara till Tokmanni, men det är kanske samma sak?).

   • Reply jooles 15 april 2016 at 22:58

    Mjo, tänkte inte på att det kanske int går över nyhetströskeln i LA. Hoppas du int tog min kommentar på fel sätt, tänkte nog inte att du förespråkade deras åsikter men undrade just främst om det var ett krav att deras namn skulle vara med i produktinfon från kundens håll. Jag var lite trött igår och utgick från att Finlayson caset var allmänt känt.

    • Reply Peppe Öhman 16 april 2016 at 07:28

     Tog inte alls illa upp! Jag litar blint på att Suomen Blogimedia sköter alla samarbetspartners. Och de har faktiskt varit svinbra på det, åtminstone hittills. Intressant det där hur avlägset Finland känns. Eftersom vi knappast kommer att flytta tillbaka kanske jag också undermedvetet läser allt färre nyheter etc. Eller vad vet jag.

 • Reply puva 15 april 2016 at 12:31

  J. Kärkkäinen är kopplad till Magneettimedia som publicerade rasistisk och antisemitisk huuhaa. Kärkkäinen fälldes för hets mot
  folkgrupp år 2013 efter rasistisk text i Magneettimedia. Efter det slutade Kärkkäinen som förläggare och Magneettimedia bytte namn. Men ännu ifjol slutade Finlayson med sitt samarbete med Kärkkäinens butiker för de ville inte sammankopplas med Kärkkäinens rasism. Så här i korthet.

  • Reply Peppe Öhman 15 april 2016 at 13:43

   Hade noll aning. Ska fråga Suomen blogimedia om de tänker fortsätta med samarbetet. Tack Puva!

   • Reply puva 15 april 2016 at 23:04

    No problem!

 • Reply Sanne 15 april 2016 at 13:33

  Jag lockade håret idag och när min sambo såg mitt hår sa han ” du har serpentiner i håret”. Jag bor med en 6-årig 30-åring.
  Annars verkar den där locktången riktigt bra, men jag har rätt kort hår så tror jag fortsätter använda min miniplattång till lockar. Kiva med video här på bloggen!

 • Leave a Reply