Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Helsingfors Resa Stockholm

Touchdown Helsingfors

4 juli 2016

I söndags tog vi tunnelbanan till Medborgarplatsen och promenerade därifrån ner till Vikingterminalen. Det var nämligen dags för sommarens andra Helsingforsbesök. Jag hade hoppats på att Maggie skulle ha några lediga dagar, men han var tvungen att jobba och istället blev det Diana, Vidde och jag som åkte. Maggan följde oss ändå, som en sann gentleman, till färjan.

_MG_0327 _MG_0329
Syns det att jag är gravid? SKOJA!

_MG_0338

Det första vi gjorde efter att ha slängt in våra grejer i hytten (förresten var den hur fräsch som helst, Viking Line har verkligen snyggat och renoverat upp sina båtar). Var att gå ut på däcket och likt inledningen till The Love Boat ställa oss vid relingen och vinka av folk i hamnen.

_MG_0357 _MG_0359 _MG_0362 _MG_0355
Och mitt under middagen (räkor och havskräfta) tappade Vidde plötsligt framtanden som varit lös sedan Los Angeles! Köket var snällt och gav oss en påse att förvara den i tills tandfen (hade aldrig en sån som liten, men tydligen kutym hemma i USA) kunde ta hand om den vid ett bra tillfälle. På det stora hela tycker jag att det är lite sketchy att spara på sina gamla tänder, men men det kanske bara är jag som inte fattar grejen med att spara på saker som tillhört kroppen.

_MG_0365 _MG_0370

När vi väl anlände regnade det och var tretton grader i Helsingfors. Om vi säger så här: Jag är inte arg, jag är besviken.

Att äta på Nylandsgatan (och Valhallavägen)
Rum för barn

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply What to do when in Finland… | Mellanbarnet 8 juli 2016 at 01:17

    […] på båtresan. Asså, jag tyckte den var hemsk. Sedan läste jag den här rapporten från vad som måste varit exakt samma båtresa, och tänker att det nog är mig det är fel […]

  • Leave a Reply