Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

You call me a banana

2 augusti 2016

Jag blir så jäkla genuint glad varje gång någon av er skriver att ni gillar podden, bloggen, boken eller något annat jag producerat. Tack för det! Jag ska följa ert goda exempel och börja höra av mig med beröm till folk som gör bra saker. Här kommer ett exempel: Mina vänner Lisa och Malin har en sajt för schysst redande Mananatravel.com. Där kan man hitta hotell som inte bara är miljömässigt hållbara, utan också satsar på lika löner, mänskliga rättigheter och att pengarna turisterna hämtar med sig verkligen stannar i lokalsamhället. I dag har också Malins och Lisas podcast premiär.

Den trygga jobbtoaletten
Jakten på fettet

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Jenn - forever abroad 2 augusti 2016 at 03:00

  Vilken grej! Fint tips!

  Då måste jag också passa på att säga att det var himla mysigt sällskap din och Magnus senaste två podcasts som jag lyssnade ikapp härom dagen när jag var hemma ensam. Fnissade för mig själv där hemma. Att ni lyckas tala om viktiga grejer men också vara underhållande! Men hallå – Magnus hänger verkligen inte med i dina tankegångar ibland?!! Tänkte på det i bil-diskussionen, där tyckte jag du framstod som snäppet skarpare 😉

  Förresten, en fundering – hur länge ska han vara på tv4 nu? Kommer ni bli placerade i Stockholm eller vad händer? Blev lite nyfiken… 🙂

  • Reply Peppe Öhman 2 augusti 2016 at 04:45

   Nämen så roligt att du lyssnat! VI har haft en liten sommarpaus men är tillbaka nästa vecka med nytt avsnitt (och ja, jag är den smarta i familjen 😉 Och nej, Magnus fick visserligen ett erbjudande att stanna på TV4, men han tackade nej. Stockholm får vänta ett tag till.

 • Reply Lotta 2 augusti 2016 at 06:51

  Jag läste just precis ut din bok, i en enda sittning. Så jäkla bra! Tack för din otroligt viktiga insats i samhällsdebatten och jämställdhetsarbetet; du lyckades mycket bra och är väldigt pedagogisk. Boken borde bli ett måste i alla finländska gymnasier. Bara jag har landat i mina egna tankar ska jag recensera den på min bokblogg. Det rör sig massor av tankar i min hjärna just nu.

  /Lotta

  • Reply Anna Friman 2 augusti 2016 at 10:50

   Hej Lotta! Roligt att du gillar Peppes nya bok! Skicka gärna länken till din recension sen? Skulle vara roligt att ta del av dina tankar. Anna/ Schildts & Söderströms, anna.friman@sets.fi

  • Reply Peppe Öhman 2 augusti 2016 at 22:57

   Tack för den mycket fina recensionen och för att du förstod precis vad jag ville med boken! Jag blev så glad så glad.

 • Reply Flicka 2 augusti 2016 at 08:39

  Ville tacka för ditt superba blogginlägg på husis. Du har gjort så många fina grejer på sistone! Ser fram emot att läsa boken, tror den får vara min semesterläsning.

  • Reply Peppe Öhman 2 augusti 2016 at 22:58

   Tack! Tycker att det är ett extremt viktigt ämne med tanke på hur högerkonservativa vindar drar över Europa (och USA!) och aborträtten inte alls är en självklarhet.

  Leave a Reply