Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Jag skulle hata att springa maraton

19 mars 2017

Ponera följande: Om den ena personen varit ute och ätit koreansk bbq och sedan festat hela natten och den andra tagit hand om bébé som odlar tänder och båda är vansinnigt trötta, vem har då större ansvar över barnet följande dag?

Annars då? Jag har skrivit på mitt Los Angeles-manus hela dagen. Åkte sedan på Vidars Little League-match och noterade att jag har potential att bli en förälder som engagerar sig liiiite för mycket i matchen, hemkommen igen sprang jag en knapp mil och kände mig kanske inte lätt som en antilop, men ganska nöjd. I dag ordnades för övrigt Los Angeles maraton och eftersom slutsträckan går mer eller mindre rakt utanför vår dörr passade jag på att heja på (och springa förbi, men jag hade å andra sidan inte drygt 41 km bakom mig) de sista deltagarna. En dag kommer jag att bli övertalad av nån kompis jag inte kan säga nej till att springa ett maraton. Kommer antagligen att hata det, men sen bli en omåttlig skrytmåns och försöka föra in varje diskussion jag har på temat maraton.

Leader of the free world
Sjuåringen

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Filippa 20 mars 2017 at 02:45

    Den som varit ute och festat slipper bebis dagen efter. Ingen poäng i att vara ute och festa om man tvingas ta ansvar omedelbart nästa morgon, då försvinner ju halva poängen med att roa sig =)

    • Reply Peppe Öhman 20 mars 2017 at 15:36

      Det låter helt rimligt nu när jag läser det, men kändes inte alls så i lördags 🙂

    Leave a Reply