Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Spaghetti av squash

20 april 2017

När jag skrev guiden Mitt Los Angeles (kommer ut i höst på Karavan förlag!) märkte jag att de flesta frukost- och brunchställena jag tipsade om hade ett enda kriterium: möjligheten att få pocherade ägg. För det är gott. Det passade jag givetvis på att beställa in imorse när Maggie och jag åt frukost med våra grannar på The Courtyard Kitchen uppe på Montana avenue.

Annan maträtt som är god: Spaghettisquash. Måste erkänna att jag åt min första portion för bara några veckor sedan och älskade det. Har alltid tänkt att det var en b-klassens kompensation för folk inte vill eller kan äta riktigt pasta, men tji fick jag. Nu vill jag laga spaghetti av squash hemma, ge mig era bästa tips och gärna ett recept som innehåller spenat.

Medierna mörkar inte
En liten lista

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply