Tietoa mainostajalle ›
Okategoriserade

Tre Netflix-serier jag gillar

15 maj 2017

I det här hushållet har vi Netflix, HBO, Hulu och Amazon video, eftersom vi tydligen vill se ALLT som går att se i tv-väg. Ofta känns det ändå som om jag använder mer tid till att leta upp en bra tv-serie än att verkligen se den. Om jag kan underlätta era liv vill jag gärna tipsa om mina tre Netflix-favoriter för tillfället:

 1. Master of None, om ni gillade Aziz Ansari i Parks and Rec kommer ni att ÄLSKA honom i Master of None. Är brutalt avundsjuk på er som har båda säsongerna osedda framför er. Aziz spelar en avlägsen version av sig själv, Dev, en indisk skådespelare i New York som hänger med sina vänner och tampas med kärleken, sina föräldrar och går på auditions. Allora!
 2. Dear White People, en serie som baserar sig på en film med samma namn. Strukturell rasism förklarat i ett underhållande och humoristiskt format.
 3. The West Wingtv-serie som slutade sändas 2006, men fortfarande håller måttet. Bra sätt att genom underhållning och drama lära sig om det amerikanska statsskicket. Plus att alla skådespelare som är med har gjort succékarriärer, måste ändå tyda på nåt.
Den nya kulturen
Köttätare och vegan, abort och bo utomlands med barn

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Jenn - Forever abroad 15 maj 2017 at 22:18

  Åh jag älskar Aziz, tack för tipset!

  Själv kan jag tipsa om Las chicas del Cable, en ny Netflix-produktion som utspelar sig i Madrid på 20-talet och på spanska!! Jag har bara sett 3 avsnitt men blev fast på en gång 🙂

  • Reply Jenn - Forever abroad 15 maj 2017 at 22:20

   Och om man skulle ha problem med att se den på spanska så finns den dubbad till engelska också, dock en mardröm i mina ögon… Tycker spanskan liksom förhöjer känslan av serien 🙂

 • Reply S 18 maj 2017 at 06:54

  Peppe har du sett The Handmades Tale? Rekommenderas starkt, väcker mycket tankar och skulle gärna höra dina åsikter kring serien. Kram!

  • Reply Peppe Öhman 18 maj 2017 at 21:53

   JA! Älskar både serien och boken. KRAM! (Vi talade om den i senaste Mellan raderna-podden, men ska kanske blogga om den också)

  Leave a Reply