Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Mansförkylning

17 maj 2017

Magnus försöker övertyga mig, med vetenskapliga referenser, om att män lider mer av förkylning än kvinnor. Vi tar oss an Kalevala korus nya reklamfilm, ansvarsfullt resande, diskuterar extremvänster och -höger, ifall Obama är girig eller bara smart och varför Jimmy Fallon inte längre är älskad.

Som vanligt kostar podden ynka 86 cent. Betala för så många eller få ni vill genom Paypal-symbolen i högerbalken. Har du er råd går det bra att betala genom att ge oss poäng på iTunes, prenumerera på oss på Soundcloud och sprida avsnittet i sociala medier. Ett stort och ödmjukt tack!

Två glas vin
Judas och Så här upphör världen

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply minna lindeb 19 maj 2017 at 14:13

    Ja. Bra sagt om Kalevala Korus manipulativa förljugna reklam där man utnyttjar både feminismen och den nakna kvinnokroppen. Det är vidrigt .

    • Reply Peppe Öhman 19 maj 2017 at 15:49

      Fattar att det är bra med representation, men när grunden ändå är att sälja grejer blir det ändå så att man kapitaliserar på feminismen.

    Leave a Reply