Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Stockholm

Bra picknickplats

16 juli 2017

I går kväll åkte vi ut till Stora Essingen för att maxa det underbara i sommarkvällen. Vi skulle träffa Maggans äldsta och närmaste vän Tommy och hans fru och min goda vän Linnea (också kallad Snygg-Linnea av vissa. När vi steg av bussen stod Linnea och väntade på oss med en hög pizzakartonger i famnen.

Vi vandrade ner till stranden där resten av gänget väntade. Tommy, som jobbar inom musikbranschen, hade förberett sig med en liten högtalare och en bra spellista och så fanns det lite öl, chokladkex och allmänt kaos. Bredvid oss satt ett gäng tonåringar med öl och musik. De sneglade ibland roat mot ungarna som hade dansföreställningar för oss. Vi sneglade tillbaka med blandad avund och lättnad. Tänkte mycket på SKAM såklart.

Vi pratade om att Magnus skulle jobba mindre nästa sommar och tillsammans åka till Italien på semester. Men ärligt talat, om sommaren är så här ljuvlig i Norden finns det ingen orsak att lämna landet. Speciellt inte om man vanligtvis bor i ett klimat som är varmt och trevligt.

Det var varmt i luften så länge solen var uppe, men kring halv tio gick den ner och vi började packa ihop oss. Vår lilla familj tog ettans buss tillbaka till Östermalm och de andra promenerade uppför backen till sitt hem.

Fotografiska, I love you
Restaurang ni inte behöver besöka i Stockholm

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply