Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Jobb

Trycker mig mot Lars Kepler och manspreadar med Denise Rudberg

5 augusti 2017

Vad har hänt sedan sist då? Jo, jag har dragit en antal seminarier, åkt fram och tillbaka mellan Sudret och Visby (sett massa hästar, får och en stor vit tjur längs med vägen), hängt med Karin och gjort intervjuer för både Yle och Hufvudstadsbladet.

Här står jag bland annat och trycker mig mot Alexandra Coelho Ahndoril och Ahndoril som berättade historien om Lars Kepler och om varför de skriver så blodiga och våldsamma berättelser. I en radio som länkas till på en här podden inom kort.

Och så tycker jag att det är lite pinsamt över att bli så NÖJD över att Denise Rudberg utropade ”PEPPE ÖHMAN! JAG CITERAR DIG HELA TIDEN!” att jag var tvungen att blogga om det. Men tydligen är jag med nöjd än generad.

Men mest av allt har jag hängt med geniet Jihde som också dragit en massa seminarier och däremellan druckit ett glas vin och bildgooglat ex pojkvänner med mig. Nu är allt över och jag ligger på mitt hotellrum mitt i Visby. Ska snart ta en liten promenad genom stan och sen mötas upp med författare och andra moderatorer för en liten avslutningsfest.

Avslutet på festivalen
Träffar Läckberg och Griffiths och besöker Visby

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Maria 7 augusti 2017 at 02:55

    Så nyfiken på Densie Rudberg, hurudan va hon??! Kan du inte skriva nåt om henne 🙂

    • Reply Peppe Öhman 7 augusti 2017 at 06:37

      Så jäkla trevlig och snabbtänkt och rolig. Gillade henne omedelbart. Hon skojade om att hon ser ut som en sträng överklassdam, men är en hårdbarkad feminist inombords. Kan prata om henne i podden!

    Leave a Reply