Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles

De 3 bästa sakerna med att vara hemma igen

19 augusti 2017

Jag skulle ljuga om jag sade att jag inte var nervös över att flyga elva timmar med en nästan tio månader gammal baby. Först tänkte jag att det ju gick skitbra i juni, men sen kom jag ihåg att Vidar och jag ju åkte en dag före Maggy och Majlu på grund av ett visst passhaveri. Nåja, resan över gick faktiskt bra, till stor del tack vare att flyget inte var fullbokat och att vi därför hade lite extra utrymme.

Jag hade också varit lite nervös hur det skulle gå att ta sig igenom tullen, men det gick hur smidigt som helst. Skrev lite om det på Amerikabloggen. Förr i tiden välkomnade en bild av Barack Obama en när man steg av flyget på LAX, nu fanns det ingen bild på någon president alls. Kände mig lite lättad.

Nu är vi i alla fall tillbaka och trots att det alltid tar några dagar att vänja sig vid att bo i Santa Monica igen och att jetlaggen inte är nådig, känns det ändå väldigt bra. Här är de tre bästa grejerna:

1. Mindre än ett dygn efter att vi landat satt jag redan på hästryggen. Det gjorde ont i mitt hjärta när jag märkte hur ledsen hästen Tony var efter att hans bästis Hugo plötsligt hade avlidit. Försökte trösta med morötter, men alla vet ju att det inte biter på stor sorg.

 

 

2. Poolen. När jag kom tillbaka från stallet drog jag på mig bikinin och hoppade i plurret. Vidar joinade mig och det tog inte länge innan hans bästis Luke med pappa Rich tittade förbi och önskade oss välkomna. Orkade inte fota annat än med insta stories så det blev en arkivbild.

3. Sova i egen säng. Jag har sovit som en drottning i Stockholm, men rena lakan och egen säng som efter en välsoven natt (har ej hänt ännu pga jetlag) som krönts med ett morgondopp i poolen går ej av för hackor.

BUBBLARE: Cissan, Anne, Cirpa och andra vänner att hänga med. Kom precis hem från en kvällsdrink i Venice med gänget.

Fem smakkombinationer jag gillar
Träffa vänner svårare i Norden

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Eva 20 augusti 2017 at 10:07

    Men Tony då! Stackaren… Hästar verkar ha en tendens att kunna avlida plötsligt och oväntat, men det är väl sådant man får leva med som hästmänniska, eller häst för den delen. Hoppas han kommer över det! Ljuvligt att du rider! Jag saknar det ofta också, men nu är inte rätt tid för det. Någon gång så 🙂

  • Leave a Reply