Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Viva Las Vegas!

9 september 2017

Majlis envishet att hålla sig vaken varje gång vi ska spela in podd gör det utmanande, men nu ligger det ett maffigt avsnitt ute. Vi pratar bland annat om hur det var att hänga med Jill Johnson i Las Vegas och lite mindre med Jennifer Lopez. Om hur radioprataren Rush Limbaugh uppmanade sina lyssnare i Florida att strunta i evakueringsordern inför den stundande orkanen Irma, för att sedan efter sändning själv fly delstaten. En psykolog konstaterar att dagens amerikanska ungdom är deppig för att de är uppvuxna med sociala medier. Kanske de är deppiga för att folk som Rush försöker ha livet av dem och för att Trump är deras president?

Slutligen kan vi konstatera att om det inte är jordbävningen, orkanen eller rasisten som tar oss, så är det våra barn – Viva Las Vegas!

Lyssna, gilla och ge oss gärna en recension på iTunes! Avsnitten kostar som vanligt ynka 86 cent styck och här vill jag rikta ett stor tack Natashja Lady Dahmer Blomberg som köpte hundra avsnitt på raken. TACK!

Intervju med mig i Journalisten
En köttvagn med litteratur

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply MC 10 september 2017 at 03:06

  Sorry för att jag är okunnig här, men hur gör man för att betala för sig?
  Vill gärna lyssna och göra rätt för mig.

  • Reply Peppe Öhman 10 september 2017 at 09:33

   Inte alls okunnigt! Jag borde ha skrivit ut det. I högerbalken finns det en PayPal-symbol som man kan klicka på. Antingen betala för ett visst antal avsnitt eller välja att prenumerera (för 2,8€ i månaden).

   • Reply MC 10 september 2017 at 23:55

    Åh tack då är jag med. Det syntes inte när jag läste bloggen via mobilen!

    • Reply Peppe Öhman 12 september 2017 at 08:04

     Hurra!!

  Leave a Reply