Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Jobb Podcast

Intervju med mig i Journalisten

10 september 2017

Mycket snack om poddar just nu. Oftast är jag den som intervjuar folk, men ibland står jag också på andra sidan mikrofonen. För någon vecka sedan gjorde Magnus Londen en artikel i branschtidningen Journalisti/Journalisten om podcaster och passade på att prata med mig (och lite Magnus) om trender och poddar i Svenskfinland. Tilläggas i texten hör att jag inte tycker det är något fel på reklam, men att det gäller att vara tydlig med vad som är betalt innehåll och vad som är egen åsikt. Som bloggare är detta en självklarhet, men upplever att det ibland kan vara lite luddigt i podcaster. Det gör mig sur eftersom det är så oprofessionellt. Här är intervjun!

Läste förresten en grej om att det bästa sättet att få folk att lyssna på poddar är att rekommendera en podd i en annan. Att folk som redan lyssnar är benägna att ta till sig fler podcaster. Detta är kanske en självklarhet, men hoppas ändå att den här bloggen ska vara nåt slags inkörsport för folk som inte ännu tagit sig an det är fina mediet.

Röka på bild
Viva Las Vegas!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply