Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles Personligt

Söndag med pool och grill

13 september 2017

I söndags åkte vi hem till våra kompisar Tor och Clara för lite poolhäng och grill. Vi hade inte räknat med att ett gäng collegestudenter planerat exakt samma sak och dessutom burit upp en gigantisk tv till takterrassen, för att kolla på matchen, men vi samsades om utrymmet med dem.

Till min egen stora förvåning orkade jag inte byta om och kasta mig ner i poolen. Sällan jag tar det valet, jag satt istället och pratade om tv-serier och om HUR skrämmande ”Det” egentligen är (jätteskrämmande).

Magnus tyckte att det var för varmt för att ha skägg och rakade bort skiten. Alltid en ny sorts sensation att kyssa honom utan ansiktsbehåring.

När solen gick ner åkte vi hem och det var den söndagen. I dag har jag åkt Lyft med en sjukt trevlig kille från Rio de Janeiro, lunchat på Gracias Madre (en av Los Angeles bästa veganrestauranger. Jag brukar skryta om att jag satt i bordet bredvid Lena Dunham första gången jag åt middag där, men ca 80 procent av gångerna vet inte folk vem Dunham är och mitt skryt förvandlas till aska ) och åkt hem igen med en Trumpsupporter från Armenien (är det okej att låta bli att dricksa pga Trumpåsikterna?).

Söndagsvardag med pizza
Blogglistan

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply isabella 13 september 2017 at 22:09

  hejsan Peppe
  – tack för en intressant blogg – tycker om hur du skriver om litet och stort – ytligt och djupt. läser din blogg sen ett par ar, prenumerar pa era poddar och avundas dig att du bor i LA. Alltsa jag tycker att du borde tom betala mindre at en armenier som är pro Trump…hur tänker han??
  Eller sedan ”hjälpa” honom med att se vad Trump verkligen för en megalomanisk ärke-idiot är, eller läxa upp honom big time….
  Keep up the good work, hälsningar fran Schweiz, isabella

  • Reply Peppe Öhman 14 september 2017 at 11:22

   Tack snälla du för de fina orden! Blev glad! Och du har nog rätt gällande Lyft-chauffören.

 • Reply Sara 13 september 2017 at 23:14

  Va, vet inte folk vem Lena Dunham är?!
  Jag blir imponerad i alla fall. 🙂

  • Reply Peppe Öhman 14 september 2017 at 07:26

   TACK! <3

  Leave a Reply