Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Den som står stadigast i Vita huset är Ivanka

21 september 2017

För någon vecka sedan läste jag en så jäkla bra artikel om Ivanka Trump (i Vanity Fair som för övrigt är jättebra). Döm om min lycka när författaren till texten gästade Slates Trumpcast, rekommenderar alltid den, men extra mycket om ni först läser texten. Sånt här går jag igång på. Och när jag ändå tipsar om poddar måste jag säga att det senaste avsnittet om On the Media som heter ”Free Speach Week” och handlar om yttrandefrihet och Milo Yiannopolous planerade fyra dagars-seminarier på Berkeley. Lyssnade till den medan jag sprang och liksom rös av välbefinnande för att den var så bra.

I den finlandssvenska poddsfären tycker jag att ni ska bekanta er med Hietanen och Henriksson som diskuterar böcker. Och 85-95 som handlar om filmer. Och så tycker jag att ni före alla andra poddar ska lyssna på Magnus och Peppes podcast som i dag i NÖJESFREDAG gästas av Anitha Schulman och handlar om hur det var när Magnus och jag träffades första gången, om superhjältar som Lara Croft eller som Magnus säger:

”Fredag igen! Men kanske den sista. Det finns numerologer som säger att 23 september 2017 är datumet för jordens undergång. I Peppes värld skedde det redan för några dagar sedan då vi drabbades av strömavbrott och vårt internet stängdes av för några timmar.

Inspirerad av Alicia Wikanders huvudroll i Lara Croft, lyfter vi fram våra egna superpowers. Anitha Schulman är på födelsedagsfest med drömmar om att vara Modesty Blaise. Drakes pappa hänger i rökrutan i West Hollywood med Peppe och hennes kompisar. Och så funderar vi på Jimmy Kimmels politiska engagemang.”

 

I dag var förresten Cissan med Frida och mig på stallet. Har äntligen fått henne att börja rida med oss. Min egen favorithäst Tony är fortfarande deprimerad och har en infektion i ett bakben så jag har på sistone ridit den här lilla krutdurken Gunner. Han skulle ursprungligen ha blivit galopphäst, men var för långsam i det sammanhanget. I ridskolesammanhang är han inte alls speciellt långsam, tvärtom på gränsen till hysterisk, men det tycker jag i hemlighet om. Då får jag ha honom för mig själv eftersom ingen annan vill rida honom. Sånt här kan Frida och jag tala om i EVIGHET men jag är inte dummare än att jag fattar att ni inte är SÅ intresserade.

Strömavbrott numero dos
Menskoppen, I love you

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Hanna 22 september 2017 at 05:23

  Jag är! (Krya Tony också.)

  • Reply Peppe Öhman 22 september 2017 at 11:48

   Det räcker mer än väl för mig!

 • Reply Magdalena 22 september 2017 at 11:52

  Älskar hästar så räcker upp handen oxå!

  (Hoppas Tony snart mår bättre!)

  • Reply Peppe Öhman 22 september 2017 at 14:42

   Hurra! Och ja, han borde komma tillbaka från djursjukhuset i dag <3

 • Reply Erika 22 september 2017 at 13:10

  JO! Jätteintresserade! Man kan inte ha för mycket hästar i sitt liv. Eller på sin blogg. Hehe.

  • Reply Peppe Öhman 22 september 2017 at 14:42

   SÅ SANT SOM DU SÄGER!

 • Reply Jenny 22 september 2017 at 23:05

  Instämmer med ovan! Tipsa gärna om hästbloggar, finns det ens några förutom fnork.se?

  • Reply Peppe Öhman 23 september 2017 at 11:31

   Har noll koll, men vill gärna höra om såna (den här kanske långsamt förvandlas till en…)

 • Reply Jessica 23 september 2017 at 08:10

  Instämmer med övriga. Hästar kan man inte få för mycket av 🙂

  • Reply Peppe Öhman 23 september 2017 at 11:33

   HURRAA! Då kör jag på. Ska be Maggan komma med till stallet och ta några bilder på mig på hästryggen (när Hanna R var här senast tog hon tusen och jag var så sjuuuukt glad över det)

 • Reply Anne 26 september 2017 at 03:22

  Tack för att du länkat till vår podd, detyder massor för oss!

  • Reply Peppe Öhman 26 september 2017 at 07:36

   Det är ju en favoritpodd!

  Leave a Reply