Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Brunch Personligt

Botar sömnlöshet med mat

7 oktober 2017

Vad gör man en lördag då alla är ganska trött och slitna? Jo, man traskar upp till en av restaurangerna på gatan och äter avokadomackor. Jag vet inte hur det är med er, men perioder av extremt trötthet, baby och jetlag, är jag ständig hungrig. Det är som om min kropp fyller på sömnluckorna med mat. Är så trött och hungrig att jag är suddig.

 

Sen gick vi ut och det var över trettio grader varmt och jag kom på mig själv med att längta efter en fräsch höstdag då temperaturen ligger kring tjugo och en kan ha långbyxor utan att svettas. Måste vara första gången här jag längtar bort värmen. Tvingade i alla fall Magnus ta några bilder på mig. Varje gång jag gör det skickar jag en tanke till Maria Svelands ”Bitterfittan” där huvudpersonen är besviken på att hennes mamma var frånvarande på alla bilderna från barndomen tills hon insåg att det var mamman som tog alla bilder, ville dokumentera familjen.

 

Befinner mig för övrigt i den fasen av livet då mina armmuskler är ständigt deffade på grund av kånkande på baby.

Vänner på besök
Är kattmänniska nuförtiden

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Jenn 8 oktober 2017 at 01:19

    Hehe jag antar att du syftar på en kalifornisk höstdag? 😉 Helsingfors bjuder idag på en fräsch höstdag med hälften så många grader och regn som aldrig tar slut.

    • Reply Peppe Öhman 8 oktober 2017 at 07:11

      Till och med regn känns mysigt nu!

    Leave a Reply