Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Hästar

Normkroppen får ryka

21 november 2017

Jag var på väg att fylla i Sevendays veckolista om kroppen, men sen slog det mig att jag har en frisk smalhetsnormkropp så det är kanske bara provocerande att läsa vad jag tycker om den. Eller inte ens provocerande, utan bara tråkigt. Det mest iögonfallande i den listan är kanske att jag en gång hade en pojkvän som sa att ingen kunde älska mig på riktigt på grund av mina fula fötter och en annan sa att han aldrig varit ihop med en så tjock tjej som jag. Jag skämdes jättemycket då, men fattar nu att det är folk som kommenterar andras kroppar som ska skämmas. Jaja, min kropp är frisk och samarbetsvillig, är lyckligt lottad och fattar att uppskatta det.

Det här talar vi också om i podden, men hur fan kan folk försöka ragga på Wordfeud. Random snubbe: ”hej, var bor du, hur gammal är du, har du familj, vad gör du, vad har du på dig, vore fint att se en bild :P?” Jag: ”USCH!”. Har genom åren tänkt att det nu bara är något en måste stå ut med, det är ju inte så farligt, men i och med #metoo har jag insett att folk som en tackar nej till ska acceptera det.

Magnus har jobbat som Youtube-regissör hela dagen. Det ledde såklart till en massa förseningar, vilket ledde till att jag missade min ridlektion. Efter att jag skrev att jag skulle åka till Etiopien (obs ej som volontär) känns alla mina vardagliga besvikelser och motgångar som petitesser, vilket de ju är, men blev ändå så ledsen att jag nästan grät en skvätt. Man får vara ledsen över småsaker också. En lätt utmattning kan också ha haft sitt finger med i spelet.

Ja och så börjar det arta sig med Majsans gående. Kolla så nöjd hon är.

via GIPHY

PS Jag blir såklart VÄLDIGT glad om ni gillar den här bloggen på Facebook och Bloglovin. <3

Den ekonomiska ångesten är kanske bara pms
Din hjärna jobbar också när du inte tänker

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Hanna 22 november 2017 at 12:48

  Usch, när man är sådär trött och ser fram emot något och blir megabesviken men utan ”rätt” att bli arg. Då är det säkert bra för kroppen att gråta lite.

  Kram!

  • Reply Peppe Öhman 26 november 2017 at 08:00

   Precis så är det. Skönt att fysiskt få ut besvikelsen.

 • Reply Annika 22 november 2017 at 14:21

  Åh bebisar som precis lärt sig gå! De ser ut som de mest bedårande små fyllon där de stapplar omkring <3

  • Reply Peppe Öhman 26 november 2017 at 08:00

   Hahaha, EXAKT så ser de ut.

  Leave a Reply