Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Personligt

Julgranen är pyntad

4 december 2017

När jag landade i Dubai i fredags frågade tulltjänstemannen besviket varför jag inte stannar längre än ett par dagar. Det var inte samma välkomnande stämning i tullen på LAX, men jag kom igenom och sitter nu vid matbordet och skriver. Hemma var det julpyntat och Magnus hade till och med köpt en plastjulgran. Det finns säkert någon regel om NÄR man får börja pynta och bära in julgranen, men det struntar tydligen vår familj i.

Förutom julpyntet har följande hänt: Majlis går som vilken homo erectus som helst. Magnus har inlett en fas där han lägger lök i all mat. Den lilla ipadden är trasig och lakanen i sängen är nybytta. Ett ganska bra saldo ändå. Jag måste ta igen all förlorad arbetstid, men tror att jag ger mig själv den här dagen och kavlar upp ärmarna imorgon. Är förberedd på att jetlaggen kommer att vara massiv, men tiden läker alla sår också i det här fallet. Fördelen är att jag kanske kan blogga på nätterna.

15 frågor åt Magnus
Typiskt människan att aldrig vara nöjd

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Basse 4 december 2017 at 22:45

  Jag nästan helt lämnat bort löken! Använder i fisksoppa och om jag lagar långkok med kött, men eftersom vi minskat på kött så mycket, blir det väldigt sällan.

 • Reply Jooles 5 december 2017 at 06:58

  I Helsingfors var traditionen förr (läs slutet av 1800-talet) att man började pynta till jul på Annadagen,dvs 9.12. Idag är det väl rätt vilda västern. Min man nixade att ta in granen (från skogen) förra veckoslutet så vår kommer in då just i misstag på Annadagen, kommer att låtsas att det är meningen.

  • Reply Peppe Öhman 5 december 2017 at 13:38

   AHA! Vi kör old school i så fall. Tack för historielektionen!

  Leave a Reply