Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Los Angeles Resa

Bra och dålig killtyp (Yosemite)

5 december 2017

De senaste tio dagarna har jag upplevt så mycket att hårdskivan nu är full. Är inte färdig med att bearbeta allt så ni får hänga med på några throwbacks. Igår när jag kom hem och gick igenom mailen såg jag att Cissan hade skickat en hög med bilder på mig från Yosemite. Maggan som stannade kvar i stugan med de andra papporna och barnen hade bett Cissan fota mig så att jag fick lite material för bloggen. Där får Maggie (och Cissan) plus. De finaste kärleksförklaringarna är de som tar sig i uttryck i handlingar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har ju skrivit lite om den här nationalparken, men känner att jag inte är färdig med den än. Det måste vara en av mina största naturupplevelser. Bergen, färgerna, storleken, vattenfallen och mäktigheten. Att vå vandra i flera timmar med goda vänner och bara prata igenom livet. Tydligen lär våren, då snön smälter och vattenfallen blir ännu mäktigare, vara en av de populäraste tiderna på året att besöka parken. I slutet av november när vi vandrade runt var det varken för kallt eller varmt och lövträden var vackert färggranna. Kan ej klaga. Inträde kostar 30 dollar för en bil och en veckan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hur tar man sig till detta magiska ställe, tänker ni kanske nu? Jo, vi körde upp från Santa Monica på cirka fem timmar och två matpauser. Det går långsammare när man närmar sig bergen, men då är också utsikten magiskt fin. Våra kompisar Sofie och Eric hade hyrt ett stort Airbnb-hus där vi hängde (där fanns en pool med ett barnalarm. Hade aldrig tänkt på den självklara uppfinningen) mellan hajkarna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Här satt vi och åt medtagen matsäck medan vi himlade med ögonen åt ett killgäng (som senare visade sig vara svenskar) som spexade med att klättra utanför staketet till vattenfallet, spelade på minigitarrer och ansträngde sig för att vara så där ”härligt spexiga”. En av mina sämsta killtyper.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det här är min kompis Ann. Hon och hennes man Daniel flyttade nyligen med sina tre barn från L.A. till Palo Alto eftersom Daniel fick jobb på Facebook.De hyrde en husbil och joinade oss i Yosemite. Saknar dem i L.A. Kolla förresten så rödkindade och friska vi ser ut att vara.

Var ska man bo på semestern?
Lilja 4-ever i Etiopien

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply