Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Nya tv-favoriter

5 december 2017

På flyget hem uppgraderade min extremt generösa vän Karine mig. En sån vansinnig lyx att få flyga Emirates OCH businessclass. Förutom massor av utrymme, säng, meny, vinmeny och en bar att hänga i var flygvärdinnorna såklart fruktansvärt trevliga och jag var först inne och ute ur planet. Det kändes som att flyga i Mad Men-style. Detta kommer knappast att bli en vana så jag passade på att njuta ordentligt. Jag passade också på att kolla på hela första säsongen av Donald Glovers serie Atlanta, så jäkla bra. Blev förtjust i Glover redan på den tiden då han spelade med i Community. Han gör också musik under namnet Childish Gambino. Väldigt bra.

I Addis pratade Louise och jag om bra tv-serier och istället för att bara viska mina favoriter i hennes öra, tänkte jag tillägna ett helt inlägg åt henne och serierna.

Några av mina gamla favoriter är: Insecure, The Good Place, Veep, Better ThingsMan Seeking Woman, MarriedThe AffairMaster of None, Big Little Lies, Last week tonight och så vidare, Jag har aldrig riktigt fattat Silicon Valley och tyckte att Westworld och Stranger Things var överskattade.

På flyget upptäckte jag  Trial and Error, där fantastiska John Lithgow (den mannen kan spela både ond och gullig) spelar en man som är anklagad för mordet på sin fru. Gillade du humorn i Parks and Rec, kommer du att gilla denna.

På fredagen har den andra säsongen av The Crown. Jag är verkligen ingen person som gillar kostymdraman och avfärdade serien först, men efter en middag med en kompis som jobbar med tv och som har exakt samma seriesmak som jag gav jag den en ny chans och slukade den. Inte bara är den oerhört välgjort och påkostad, dessutom är den lärorik ur ett historiskt perspektiv. Längtar efter säsongen då prinsessan Diana introduceras.

The Night of. En oerhört välproducerad och spännande säsong om en ung man som blir anklagad för mord.

På flyget kollade jag också på den sista säsongen av Episodes. Var oerhört skeptisk på grund av Matt LeBlanc, men blev positivt överraskad av självdistansen och humorn.

 

 

Grattis Finland!
Galoppera fram igenom öknen

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply