Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Podcast

Selfies i Etiopien

7 december 2017

Här brinner det på riktigt. Eller inte PRECIS här, men några kilometer från oss. Jag skrev en nyhetstext om köget för Hbl och pratade med generalkonsulen som sa att polisen halv sex igår morse hade gått omkring på Bel Air-området och i megafoner uppmanat folk att genast lämna sina hem. Hos oss är skolorna stängda på grund av den dåliga luften och vår uteplats är täckt av aska. Det är väldigt skrämmande med elden och Santa Ana vindarna som blåser hårt och sprider den.

I podden pratar vi om just detta, samt om min resa till Etiopien, om Donald Trump och Jerusalem och Harvey Weinsteins fem-sex assistenter som följde Weinstein-bibeln. Bra avsnitt och snart gör vi ett nytt.

Det är förresten grymt duktiga Anna Ledin Wiren som tagit den fina bilden ovan.

Vems är armbågen?
SMS-litteratur

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply