Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Passion och v’e4rme.

28 mars 2006


Imorse (n’e4r jag forcerade sn’f6stormen) slog det mej hur fint det ’e4r med m’e4nniskor som k’e4nner riktigt starkt f’f6r det de g’f6r. Som ’e4lskar sitt jobb, sin hobby eller vad som helst i livet -riktigt mycket. Att k’e4nna
P A S S I O N ’e4r v’e4l definitionen p’e5 att leva fullt ut.

Samtidigt kan jag inte l’e5ta bli att undra -m’e4nniskor som till ytan verkar ljumma, distanserade och avst’e5ndstagande; lever det en liten arg eld i dem ocks’e5, som de bara ’e4r f’f6r fega f’f6r att sl’e4ppa loss, eller ’e4r de faktiskt ’e4r s’e5 likgitiga till livet som de verkar? Kan man ’f6verhuvudtaget vara likgiltig till livet?

Min passion ’e4r inte matlagning. Det ’e4r en annan syster som i v’e5r familj st’e5r f’f6r gourmetr’e4tterna. Jag deltar oftast bara som DJ eller allm’e4n underh’e5llare d’e5 hon fixar middag ’e5t oss. Bilden fr’e5n l’f6rdagen ’e4r dock ICKE arrangerad (fast i ’e4rlighetens namn var vi tvugna att spola ner b’f6nr’f6ran jag fixade..).

F’f6r ’f6vrigt vaknade jag -igen- mitt i natten av att jag fr’f6s (the story of my life). Min kropp ’e4r helt enkelt inte konstuerad f’f6r det h’e4r pingvinklimatet. F’f6r att vara en lycklig kvinna ska jag bo p’e5 bikinibreddgrader. Det bara ’e4r s’e5.

Det 'e4r inte du, det 'e4r jag

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Minna 28 mars 2006 at 11:06

    Hej damen med staven. Du har s’e5 r’e4tt – passion g’f6r livet. Jag har gl’e4djande nog mycket passion i mitt liv. Mycket:)

  • Leave a Reply