Okategoriserade

S’e5 enkelt, men ’e4nd’e5 s’e5 sv’e5rt.

7 juni 2006

Ig’e5r var det meningen att jag skulle tr’e4ffa C som jobbar i Finland den h’e4r veckan. Han gjorde dock ohare med den usla urs’e4kten att han befann sig i Lahtis (jo Lahtis, jag vet, jag var ocks’e5 chockad…) OCH hade feber. Min besvikelse var naturligtvis stor. Gick ist’e4llet till Cafe Kafka med J d’e4r vi bl.a. diskuterade hur olika det ’e4r att dejta folk fr’e5n Finland och Tyskland (h’e4r fick oskuldsfulla jag lita p’e5 J:s expertis). Generellt sett f’f6redrog J tyskar framf’f6r finl’e4ndare. Tillsammans kom vi ocks’e5 fram till att sn’e5lhet och d’e5lig sj’e4lvf’f6rtoende ’e4r oattraktivt, medan komplimanger och good old fashion manners ’e4r attraktivt. S’e5 enkelt, men ’e4nd’e5 s’e5 sv’e5rt.

K’f6pte jordgubbar p’e5 v’e4gen hem, fixade n’e5gra sm’f6rg’e5sar, f’f6rs’f6kte spela Alfapet med H, han v’e4grade, s’e5g ist’e4llet en episod av Lost season 2/20 (n’e5gon med ett fantastiskt, superbra sinne f’f6r humor hade f’f6rresten gjort en practical joke och bytt ut det f’f6rsta avsnittet jag laddade ner mot en porrfilm. Vansinnigt roligt. Jag skrattar ihj’e4l mej). Nice and easy allts’e5. Med tanke p’e5 alla ’e4ventyr i Esbo, Ule’e5borg och Rovaniemi resten av veckan kommer att f’f6ra med sig beh’f6vde jag verkligen en s’e5n h’e4r lugn och fin kv’e4ll.

F’f6rresten. Ang’e5ende fotbolls VM s’e5 ’e4r mina favotiter (i n’e4mnd ordning): Argentina, Brasilen och Sverige. Det m’e5ste vara en enorm l’e4ttnad f’f6r er att ’e4ntligen f’e5 den h’e4r informationen…

Rio
Hall'e5 i luren!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply