Okategoriserade

Lucia sprider ljus i m’f6rkret

22 september 2006

Damn. Om det h’e4r var en anonym blogg skulle ni nu f’e5 frossa i Nadias och min l’e5nga lunchkonversation om m’e4n, Lucia, London, kvinnor, toaletter och Vasa, men tyv’e4rr var substanen av den k’e4nsliga art som inte g’f6r sig bra i tryck p’e5 en blogg som denna. Jag beklagar verkligen.

N’e5ja, ist’e4llet t’e4nkte jag att vi kunde prata om … trumvirvlar… FREDAG. Pris ske lov, Fredag! Veckans orgasm. Den h’e4r helgen ska jag bara v’e5rda min sargade kropp och sj’e4l. Icke dricka sprit, icke ha p’e5 mej h’f6gklackade skor, icke busa och framf’f6r allt icke vakna upp med k’e4nslan av att r’e5ddmannen hela natten steppat p’e5 mitt huvud. Ist’e4llet blir det dunt’e4cke i soffan framf’f6r tv:n, take away sushi, John Irwings senaste bok Until I Find You, umg’e4nge med FinFina systern och l’e5nga sovmorgnar. Eventuellt oavancerad brunsh med N p’e5 s’f6ndag och K’e4rlek och Anarki-bio senare p’e5 kv’e4llen.

Det har jag verkligen f’f6rtj’e4nat.

Ni med.

F'f6rkyld
Mmmm

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Haddock 22 september 2006 at 13:44

    Mera Fredagar, DET har vi verkligen f’f6rtj’e4nat.

  • Reply Lill-Krizan 22 september 2006 at 14:48

    ’c5h, jag blir avundsjuk! Sj’e4lv m’e5ste jag springa omkring p’e5 barrunda, dansa en massa och vakna med ’e5ngest. Det ’e4r liksom lite s’e5 jag arbetar vissa fredagar…

    Ha det s’e5 sk’f6nt och t’e4nk p’e5 oss andra stackare!

  • Leave a Reply