Okategoriserade

Koncentrationssv’e5righeter

10 maj 2007

Under g’e5rdagens minikonferens hade jag som vanligt fasansfullt sv’e5rt att inte glida in i John Blund-land. Mitt tillst’e5nd berodde dock inte enbart p’e5 alkoholintaget och den begr’e4nsade s’f6mnen natten innan, jag har alltid problem med att passivt sitta och lyssna p’e5 f’f6rel’e4sare. Jag beh’f6ver konstant stimulans. Troligtvis beror det h’e4r p’e5 att jag lider av n’e5n slags odiagnostiserad inl’e4rningssv’e5righet. Eventuellt ADHD. Att jag klarade av en magisterexamen i statsvetenskap ’e4r ett rent mirakel.

Halleluja.

Ett annat besv’e4rligt personlighetsdrag i mej ’e4r att jag Dagen Efter har problem med att se skillnaden mellan passande och opassande sk’e4mt. Ig’e5r vid konferensbordet, n’e4r jag sj’e4lv minst anade det, ploppade det pl’f6tsligt ut en skojig kommentarer om chefens alkoholkonsumtion. Mina kolleger f’f6rs’f6kte diskret* ge mej time-out tecknet, men skadan var redan skedd.

Det blir nog ingen l’f6nef’f6rh’f6jning i ’e5r.

Och jag borde h’e5lla ett b’e4ttre ’f6ga p’e5 mej sj’e4lv.


*=desperat

Mi casa es su casa
00.45

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply bj'f6rnen 10 maj 2007 at 17:59

    Jag har nog precis samma stimulansbehov. 10 minuter stillasittande utan att jag ’e4r direkt involverad i vad som h’e4nder s’e5 b’f6rjar jag nicka till lite. Jobbigt. En festkv’e4ll dagen innan g’f6r det inte direkt l’e4ttare. Liiiider med dig!

  • Reply Peppe 11 maj 2007 at 15:08

    Tack. Vi soulsisters och brothers m’e5ste h’e5lla ihop.

  • Leave a Reply