Okategoriserade

Aldrig kan man g’f6ra r’e4tt

19 augusti 2008

H’e4romdagen d’e5 Welho skickade mej sitt m’e5natliga f’f6nsterkuvert med en ’f6nskan* om en ’f6verf’f6ring av en stor del av min surt** ihopjobbade l’f6n, slog det mej att jag verkligen m’e5ste b’f6rja se p’e5 tv. Det ’e4r helt enkelt inte h’e5llbart att anv’e4nda apparaten i fr’e5ga uteslutande till tv-spel*** . Speciellt inte d’e5 jag dessutom BETALAR f’f6r att se de svenska kanalerna.

Det allra v’e4rsta ’e4r att jag, som en anorektiker l’e4ser kaloristinna matrecept, varje morgon noggrant l’e4ser HS:s och Hbl:s sm’e5 recensioner om vad jag kunde t’e4nkas vara intresserad av att se p’e5 televisionen samma kv’e4ll. Jag har med andra ord sjukt bra koll p’e5 vad som visas, men ser ALDRIG p’e5 dessa program.

S’e5ledes uttnyttjade jag ig’e5r kv’e4ll lite disciplin p’e5 mej sj’e4lv och b’e4nkade ner mej framf’f6r TV3:s**** Du ’e4r vad du ’e4ter. Jag var b’e5de stolt och n’f6jd ’e4nda tills M steg in i rummet. D’e5 han m’e4rkte vad jag h’f6ll p’e5 med blev han f’f6rst alldeles blek och tyst. S’e5 fort han samlat sig l’e4xade han sedan barskt upp mej. Det ’e4r uppenbarligen f’f6rbjudet i lag att se p’e5 TV3! Programkvaliteten l’e4r vara s’e5 d’e5lig att evolutionen g’e5r flera decennier bak’e5t bara p’e5 grund av m’e4nniskor som f’f6ljer denna kanal*****.

Jag var s’e5 besviken p’e5 mej sj’e4lv, p’e5 mitt svenska betalprogrampaket och p’e5 Josefin 32 som trots Skippers str’e4nga uppmaningar inte kunde tygla sitt godisberoende.

Aldrig kan man g’f6ra r’e4tt.

*l’e4s: hotelse.
**=roligt.
***och suga ner allt i film- och tvseriev’e4g jag vill se p’e5 min lilla vita Mac Book. Riktigt S’c5 h’f6gkulturell ’e4r jag inte att jag skulle missa Weeds, Entourage, Dexter och The Wire.
****nu snackar vi inte om Maikakren, uatm om Sveriges TV3.
*****nu kan ni tipsa mej om vad man SKA se p’e5 televisionen.

Att falla med sin cykel
SLUTA REGNA NU

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply