Okategoriserade

Redaktionen

29 november 2008

Ifall ni undrar hur det ser ut p’e5 Pappers redaktion har Karin lagt upp n’e5gra bilder som symboliserar det digra pappersarbetet.

H’e4r.

Antropologi
Lucia

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply kajsa 1 december 2008 at 20:17

    Jag blir alltid s’e5 glad n’e4 rjag ’e4r p’e5 redaktionen f’f6r den tidningen jag jobbar mest f’f6r. De har s’e5 stora och fina lokaler och det verkligen precis ut s’e5som jag t’e4nkt mig att det b’f6r g’f6ra. Tidningar och papper och m’e4nniskor och kaffemuggar med intorkat svart i botten. Folk som springer, knattrande tangentbord, telefoner som ringer och massa fotografutrustning som dr’e4ller ungef’e4r lika mycket som kaffemuggarna. S’e5 ska det banne mig vara! Mitt rum, som jag arbetar ifr’e5n som frilansare, ’e4r mest bara ett kreativt st’f6kigt kaos. Och jag dricker inte ens kaffe f’f6r att understryka min journalistiska ’e5dra. Jag har dock ofta p’e5 mig min Pappertischa f’f6r att visa v’e4rlden (n’e5ja r’e5djuren som g’e5r f’f6rbi utanflr och ser den) att jag skriver och allts’e5 jobbar. Bl.a f’f6r er d’e5. 🙂

  • Leave a Reply