Okategoriserade

Vi ’e4r okej

26 januari 2009

Varken Karin, jag eller v’e5rt bagage ’e4r upplever Lost* p’e5 ’c5land. Tv’e4rtom befinner vi oss** p’e5 Berns efter en l’e5ng dag av modevisningar och shopping. Jag har dessutom frilansat lite och ’e4tit middag med Daniel och Tove p’e5 Operans Bakficka. Det var gott. Om Andr’e9 fortfarande bodde h’e4r skulle jag kanske nu ta honom ut p’e5 en ’f6l. Men det g’f6r han inte. Ist’e4llet h’e4nger jag nu i Karins hotellrum och planerar Annicamiddag*** imorgon. Snart ska jag krypa in under mina vita, krispiga hotellakan och stilla insomna till Sveriges television.

Stockholm ’e4r sannerligen en fin stad.

*femte s’e4songen har f’f6rresten precis b’f6rjat.
**i VAR SITT RUM, vanligtvis smusslar vi ju in Pyret och delar s’e4ng alla tre.
***fritt fram f’f6r kannibalvitsar.

H'f6stens och vinterns mode
'c4ntligen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply