Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
Okategoriserade

Living La Vida Loca

25 oktober 2009

Igår bjöd Pyret på en sjukt god rund lasagne. Sen kom Miika hem och vi bråkade en stund om det är mera etiskt att äta älgen man skjutit i skogen än att frossa i industrialiserade grisar. Runt tolv cyklade Magnus och jag hem i Tölömörkret. Mitt liv är sannerligen inte sex, drugs och rock’n roll* just nu.

*om man bortser att jag som kompensation för att inte kunna dricka vin blev bjuden på knarsch för nån vecka sedan och att Janne Strang sist av alla lämnade fredagens fest och att sexdelen också är under kontroll (det känns dock lite freakyt att beskriva just den delen av vårt äkktenskap på bloggen. Speciellt med bildmaterial). Äh, hur jag än pressar blir det inte la vida loca.

Sprithetsaren
Jag delog faktiskt i festen. Faktiskt.

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Basse 26 oktober 2009 at 09:21

    Vad var det i lasagnen?

  • Reply Peppe 26 oktober 2009 at 10:03

    Sojaprotein och knarsch.

  • Reply Basse 26 oktober 2009 at 10:18

    Mycke knark i rörelse nuförtiden.

  • Leave a Reply