Okategoriserade

Naki

30 oktober 2009

Om vi säger så här: är man van att simma naken i sin vakio-simhall måste man vara jävligt skärpt då man besöker en alldeles vanlig simhall där det är kutym att plumsa omkring i baddräkt.

Detta har hänt:
To all you pregnant women out there

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Anonym 30 oktober 2009 at 13:01

  Med risk för att låta pryd, så har jag aldrig förstått charmen med Georgsgatans nakenbad. Skall man simma ordentligt, med simglasögon och hela köret på sig, så vill i alla fall inte jag, se in i rumpan på någon tant som simmar bröstsim.

 • Reply Anonym 30 oktober 2009 at 14:32

  Precis! Jag har alltid kläder på mig då jag tränar, och det inkluderar simning.

 • Reply Peppe 30 oktober 2009 at 15:31

  Hm, finns det ett samband med att kommentera anonymt och inte vilja visa sig naken?

 • Reply Anonym 30 oktober 2009 at 15:56

  Att inte vilja visa sig naken och att kommentera anonymt har absolut inget samband. Du skulle bara veta hurdana exhibitionister som kommenterar här. Eller det kan du ju inte veta förresten, det är ju liksom det som är idén med att vara anonym. Vad jag menade är att jag absolut inte har något emot nakna kroppar; gamla, fula, vackra, gula, bruna osv, utan att jag helst inte vill se någons rumpa då jag simmar. Men man kanske kan simma tantsim i ett nakenbad, med huvudet över vattnet och slipper således problemet!

 • Reply karro (som stod för kommentar nr. 2) 30 oktober 2009 at 18:08

  Nä, det har att göra med om man orkar skriva mer än man måste då man kommenterar från sin telefon. Och det orkar man inte.

 • Reply Smulan 30 oktober 2009 at 18:17

  Jag tog fick just tummen ur och reggade mig på x3m för att läsa Magnus blogg. Jag tyckte speciellt om inlägget "elää tai kuole". Så mycket att Riku frågade "hur mycket har du riktigt druckit?" Så rolig!!1

 • Reply BF 30 oktober 2009 at 18:25

  En gång efter en uppfriskande simtur besökte jag simhalls toaletten. För att ta sig från omklädningsrummet till toaletten måste man spatsera en bit genom simhallen. Jag hade nyss duschat. Man duschar naken.

  Då jag stolt med magen indragen färdades genom simhallen, undrade jag varför några äldre damer stirrade på mig från bubbelpoolen. Nåja, de har väl sin orsak, tänkte jag. Det hade de.

  Jag anlände till min destination och utförde mina behov. Då jag såg mig i spegeln medan jag tvättade händerna, lade jag märke till något som man helst inte vill att en hel simhall skall lägga märke till. Varken handduk eller simbyxor hade ackompanjerat mig till toan.

  Vägen tillbaka gick… Hur skulle jag säga… Har ni någon gång sett en hare springa över vägen då ni kommit körande?

 • Reply Peppe 30 oktober 2009 at 19:36

  Jag diggar Georgsgatan av ren lättja, behöver inte leta upp min simdräkt och ha den våt i väskan hela dagen. Dessutom ät det lugnt och skönt och barnfritt.

  Smuliz: jag fnissade också lite åt just det inlägget. Det bästa är att han inte själv fattar att han är rolig. Han fattar inte heller att folk skriver kommentarer på skojfinska.

  BF: hahaha! SJukt roligt!

 • Reply Katharina 30 oktober 2009 at 20:48

  Hrm, jag har fortfarande trauman från då jag som 13-åring med halvt nykläckta bröst och annat trevligt utvecklingsrelaterat också gick ut ur duschrummet och ner i bassängen. Utan simdräkt.
  Reagerade lite grann på att vattnet kändes lite konstigt mot kroppen men ja, det var mina två vänner som fick äran att berätta för mig. De fick sedan skyla mig med simdynor medan en tredje person hämtade simdräkten åt mig.
  Fruktansvärt.

 • Reply Lurkeslurk 30 oktober 2009 at 23:43

  Jag älskar Georgsgatans simhall, den är så klassiskt vacker. Plus, som Peppe säger, där är lugnt och skönt. Jag tycker det är trevligt att slippa ha baddräkt på sig, det känns mycket mera avslappnat så. Nån hard core-simning kan man ändå inte riktigt ägna sig åt där, det är helt enkelt inte den sortens ställe, det är för trångt och fel sorts klientel. Det är ett ställe för kontemplation och avslappning. Jag brukar simma tantsim, eller allra helst rygg, så jag kan beundra arkitekturen och filosofera lite… (Men bara om det är riktigt lugnt, så att man inte behöver trissa runt hela tiden för att kolla att man inte simmar in i nån. Det är nämligen otrevligt vare sig denna nån har baddräkt eller inte.)

 • Reply hemmahannah.papper.fi 31 oktober 2009 at 10:40

  Men är det inte himla underligt om man träffar nån man känner?

 • Reply Eva Henriksson 31 oktober 2009 at 11:18

  Låter underbart med en nakensimhall.
  Jag avskyr att hålla på att kränga på och av baddräkten.
  Det finns nog ingen sådan simhall i Stockholm men på sommaren letar vi gärna upp ställen utan baddräkt på västkusten eller Kreta.

 • Reply Peppe 31 oktober 2009 at 11:52

  Hanna: äh, alla är vi ju nakna under kläderna.

  Eva H: jag vet! det är sjukt bra. dessutom ligger Georgsgatans simhall skönt beläget mitt i stan så man kan göra en avstckíckare på lunchpausen. Välkommen på ett testsim!

 • Reply Malin 31 oktober 2009 at 17:14

  Jag har obehag för nakna människor, mig själv inklusive.

 • Leave a Reply