Okategoriserade

Osunda tankar

16 november 2009

Jag åt ett dominokex och kände mej som världens största fetto.

Hej ätstörning!

Annica och ägget
Saker som jag inte ser fram emot idag

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Anonym 17 november 2009 at 08:32

  Ungefär så där kände jag mig också då jag i går i 39 graders feber klämde i mig en påsa salta sillar, eller salt sild som det heter här i Norge, eftersom salmiak och glögg var det enda jag hade lust att äta. Men fisk borde väl vara lite sunt i alla fall? Och enligt produktbeskrivningen innehöll sillarna faktiskt lite vatten också, och det borde ju vara hälsosamt för en som har feber?

  Förresten skall jag passa på att berätta att jag irrade in på din blogg då jag letade recensioner på frukostar i Helsingfors och så hamnade jag här och märker nu att du skall få en liten bebis – Jätte kul! Grattis!

  Kramar från Norge av din lillasysters kompis Nora

 • Reply Peppe 17 november 2009 at 08:54

  Hej Nora! Roligt att jag inte är ensam om mina sjuka matvanor (eller fiska ÄR ju nyttigt).

  kramar!

 • Reply hemmahannah.papper.fi 17 november 2009 at 09:48

  Nå huh-huh. Ge upp nu bara. I know you want to.

 • Reply Peppe 17 november 2009 at 10:09

  ALDRIG! Graviditet behöver inte betyda fetma. Eller..?

 • Reply nadia 18 november 2009 at 10:06

  ja äter ett helt dubbelt paket av dominokex o funderar sen ännu om ja ska baka pepparkakor.

 • Reply smilla.papper.fi 19 november 2009 at 08:53

  Två dominokex behöver inte betyda fetma.

 • Leave a Reply