Okategoriserade

Full i magen

23 november 2009

Dåliga saker med att vara gravid är att man kan äta så lite. Frukostbufféer är pärlor åt svinet*. Fostret i ens mage tar tydligen upp så mycket lebensraum av magsäcken att jag blir proppmätt av minimalt med mat.

Det är så sorgligt.

*i det här faller jag.

Morgonstund har bara skit i mun
The Feeder

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Sebastian 23 november 2009 at 13:48

    Jag tycker du åt riktigt bussigt.

  • Reply Peppe 23 november 2009 at 15:47

    Tack!

  • Reply Ida 23 november 2009 at 17:09

    Å, det är bara en liten tid av graviditeten. Snart kommer en tid av lustfyllt frossande utan like. Jag räknade till tio potatisar på min tallrik som jag sedan slukade med välbehag. Det var en underbar tid… Aldrig har mat smakat så gott som då.

  • Leave a Reply